RSS

Mapa i pla formatiu

Sin titulo200

 

Mapa i pla formatiu de Mollet del Vallès i del Baix Vallès

L’objectiu general del projecte és, en últim terme, millorar les opcions formatives per ciutadans, empreses i persones emprenedores de cara a (i) potenciar la qualificació de la població del territori per millorar la seva ocupabilitat, (ii) millorar l’encaix amb les necessitats de qualificació de les empreses del territori i (iii) millorar la competitivitat de les empreses.

 

Sin titulo201

 

El projecte es deriva d’una de les línies de treball ja establertes en el conveni del Consell Econòmic i Social de Mollet: participar en el disseny, seguiment, impuls i avaluació de programes de formació, per a la inserció, per al dret a la formació al llarg de la vida laboral, la formació professionalitzadora i d’altres.

El Projecte ha comptat amb la participació de l’administració local,  els agents econòmics i socials, els centres de formació, els serveis locals d’ocupació i el teixit empresarial (amb 29 empreses de 8 sectors econòmics diferents).

 

Informe

Recurs General

 

 

 

Aquest document és l’informe final dels treballs realitzats en el procés d’elaboració del Mapa i Pla formatiu de Mollet i el Baix Vallès.

(Més informació clicant la imatge de l’esquerra)

 

 

 

 

Diagnosi

connect area 1024x768

 

 

 

Caracterització del teixit productiu, l’ocupació i el perfil de qualificació de la població. L’oferta de formació profesional.

(Més información clicant la imatge de la dreta)

 

 

 

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 SOC logos programes 1

Informe

Document Informex (1.5 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès