RSS
Serveis a Mollet Polítiques d'igualtat i feminisme Servei d’Atenció Integral LGTBI – SAI

Servei d’Atenció Integral LGTBI – SAI

LOGO SAI

 

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la xarxa de Serveis d’Atenció Integral al col·lectiu LGTBI de la Generalitat, una iniciativa que pretén donar eines i instruments en la lluita a favor de la igualtat de les persones.
Endemés el servei pretén donar resposta a consultes per qüestions vinculades a les diversitats sexuals i de gènere (identitat de gènere, expressió de gènere, orientació sexual, etc.), del col·lectiu LGTBIQ+ i familiars, professionals i/o amistats que hi tinguin vincle.

En el SAI LGBTI, és on pivoten les polítiques públiques locals, promovent la formació dels treballadors/es públics i el disseny i la implementació de les accions del Pla local LGBTI.

Els objectius específics del SAI són:

  • Oferir un servei d’atenció municipal o territorial de proximitat per a les persones LGBTI i aquelles que s’adrecin per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.
  • Donar una atenció integral i de qualitat a les persones LGBTI fent un acompanyament eficient pel coneixement dels recursos específics del territori i llurs
  • Facilitar la coordinació institucional de les accions locals i territorials, per agilitzar i millorar l’acció política i les respostes a la ciutadania a partir d’una xarxa de professionals i serveis que facilitin l’optimització dels recursos.
  • Sensibilitzar a la població del municipi de l’existència de persones LGBTI, mitjançant la difusió de la posada en marxa del servei
  • Donar suport específic per presentar incidències i denúncies per discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere i per realitzar determinats tràmits.
  • Oferir informació i recursos LGBTI als diferents serveis i equipaments de la població o el territori.Informació addicional

 

El Servei d’Atenció Integral (SAI) s’oferirà de forma presencial els divendres de 10h a 13h al CIRD Joana Barcala (Carrer d'Àngel Guimerà, 11-15).
Per sol·licitar el servei cal demanar cita prèvia per via telefònica (935 70 77 47) o per correu electrònic sailgtbi@molletvalles.cat

Més informació

Document Tríptic (99 KB) - pdf

Document Cartell Xarxa SAI (707 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès