Català | Castellano RSS

Programació en femení

En Femení és una programació d'activitats gratuïtes, generalment dirigits a les dones per contribuir al seu apoderament en diverses àrees de la seva vida.

El programa, que suposa gran part de la dinamització i programació del CIRD Joana Barcala, està formada per tallers, cursos, tertúlies, exposicions i visibilització de dones rellevant de la història. Puntualment, aquest programa també es pot estendre a la resta de centres cívics i culturals del municipi.

* Degut a la situació sanitària actual, aquestes activitats s’adapten a formats virtuals per tal de poder seguir oferint-les a la ciutadania.

Tallers en femení

EnFemeni tallers3

Tallers d’una o vàries sessions de temàtiques diverses com la salut, expressió artística, defensa personal, creixement personal, autocura, etc.

 

Tertúlies en femení

EnFemeni tertulies

 

Espai de tertúlia i conversa sobre temes i relats de vida de les dones amb temàtiques diverses com sexualitat, menstruació, criança, coeducació, relacions personals, etc.

 

 

Exposicions en femení

EnFemeni Expos

 

Espai expositiu de diverses tècniques artístiques produïdes per dones o que tractin sobre el món de les dones en general.

 

 

 

 

Història en femení

EnFemeni historia

 

Espai on, en forma d'exposició fotogràfica i relats de vida, es presenten les biografies de dones que han fet història. Actualment, degut a la situació actual, les exposicions es poden trobar aquí: 

 

Estudis en femení

Espai on estudiants de secundària mostren els seus treballs d’investigació i recerca relacionats amb les dones, el feminisme i el gènere.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès