RSS
Serveis a Mollet Habitatge Tramitació d'ajuts al lloguer just Convocatòria Ajuts lloguer afectats COVID-19

Convocatòria Ajuts lloguer afectats COVID-19

RESOLUCIÓ TES/1047/2020, de 12 de maig, per la qual s'estableixen les condicions d'accés als ajuts per contribuir a minimitzar l'impacte econòmic i social de la COVID-19 en els lloguers de l'habitatge habitual

D'acord amb la RESOLUCIÓ TES/1199/2020, de 29 de maig, es suspenen, de forma cautelar, la presentació de sol·licituds d'aquests ajuts, fins que la tramitació i valoració de les sol·licituds ja presentades permetin analitzar la suficiència del crèdit que faci viable la continuació o no de la presentació de noves sol·licituds.

Convocatòria OBERTA
Termini: del dia 19/05/2020 fins a: tràmit suspès cautelarment

 

Informació sobre l’ajut al lloguer Covid-19
És un ajut directe que va dirigit a les persones arrendatàries d’habitatge habitual que s’han vist afectades per l’impacte econòmic i social del COVID-19 i tinguin problemes transitoris per atendre el pagament parcial o total el lloguer. Es concedeixen per pagar un màxim de 6 mensualitats de lloguer, des d’abril a setembre.

La finalitat de la línia d'Ajut al Lloguer COVID-19 és donar suport en:
a) El pagament total o parcial de la renda de lloguer d'aquelles persones que tinguin problemes transitoris de pagament.
b) La cancel·lació total o parcial dels microcrèdits per a la seva devolució.

Les sol·licituds es resolen seguint l'ordre d'entrada al registre corresponent amb la documentació completa i correcta fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària.


Més informació (web Generalitat)


Preguntes freqüents sobre l'ajut

 

Tràmit

És un tràmit que s’ha d’efectuar de manera telemàtica a través del portal d’ajuts de la Generalitat de Catalunya

Manual per realitzar el tràmit

Donada l'actual situació, si no podeu fer el tràmit per internet, informeu-vos si la oficina on voleu presentar la sol·licitud esta oberta.

Per tramitar necessiteu tenir una identificació electrònica (idCAT Mòbil, idCAT Certificat, DNI electrònic) podeu consultar aquí com tramitar identificació idCAT mòbil.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès