Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Esport Setmana Europea de l'Esport

Mollet amb la Setmana Europea de l'Esport

8370265570 9d32e17aa1

 

El Parlament Europeu va aprovar en sessió plenària el febrer de 2012 un informe d'iniciativa sobre la dimensió europea de l'esport, el primer sobre aquesta matèria. Amb l'entrada en vigor del Tractat de Lisboa l'esport va esdevenir nou àmbit de competència on pot intervenir-hi la Unió Europea.

 

Un any més, Mollet del Vallès, se suma a la Setmana Europa de l’Esport que enguany té lloc entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Europea que té com a finalitat promoure la participació a l’esport i l’activitat física a més de sensibilitzar a la societat sobre els grans avantatges que aporten. Des de la seva creació, l’any 2015, Mollet ha participat a totes les edicions de la Setmana Europea de  l’Esport.

La Setmana Europea de l’Esport és una iniciativa endegada per la Comissió Europea amb el propòsit de promoure l’esport i l’activitat física a tota Europa.

Aquesta campanya a escala europea vol servir d’inspiració als europeus per ser actius (#BeActive) durant la Setmana i també durant tot l’any.

A Mollet, enguany s’organitzen diverses activitats al Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n’Arimon prenent totes les mesures de seguretat. Hi pot accedir tothom i només cal inscriure’s prèviament al mateix centre municipal. 

 

Campento del gimnasio Astraeus page 12

 

Mollet participa a la Setmana Europea de l’Esport des de 2015, el primer any que es va posar en marxa. De fet, la iniciativa sorgeix arran de la proposta que, en el seu moment, l’alcalde i responsable d’Esports, Josep Monràs, va fer quan era diputat d’Esports a la Diputació de Barcelona.

Per Josep Monràs “a Mollet sempre hem fet bandera de l’esport i la salut, i tot i que encara estem vivim una situació excepcional, prenent totes les mesures de seguretat, un any més seguim promovent el paper de l’esport com a instrument d’inclusió social i contribuir a la millora de la salut i el benestar dels molletans i les molletanes”.

 

Setmana Europea de lEsport de lAjuntament a Ca nArimon 2

 Setmana Europea de lEsport de lAjuntament a Ca nArimon 1

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès