Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Esport Cicle de caminades

Cicle de caminades per l'entorn de Mollet

El cicle de caminades està pensat per a totes les edats i les sortides poden fer-se en família. Són recorreguts fàcils per l'entorn més immediat de Mollet, amb poc desnivell i marxa suau. És recomanable portar calçat adequat, alguna cosa per esmorzar, aigua i gorra; de manera especial en els recorreguts de més llarga distància.

Les caminades estan guiades per personal del Departament d'Esports. Segons la caminada, es requerirà  inscripció prèvia. Podreu obtenir informació més detallada de cada caminada a mesura que s'apropi la data, ja sigui en aquest web, trucant al telèfon 93 571 95 00 ext. 9595 o enviant un correu electrònic a esports@molletvalles.cat.

En els darrers anys les caminades es fan coincidir amb alguna jornada de sensibilització, commemoració o acte de la ciutat.

 

Caminades 2016

  • Diumenge 13 de març: Dia Mundial de la Dona
  • Diumenge 29 de maig: Cloenda del cicle - Dia Nacional de la Nutrició. Caminada Popular per Gallecs organitzada conjuntament amb l'Hospital de Mollet. Punt de trobada: a les 8.30 hores, a la porta d'admissions de l'Hospital de Mollet

 


Fotografies
Notícies
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès