Català | Castellano RSS

Divendres 7 d'octubre

JAZZ

Mercat Vell - 20 h
Entrada gratuïta

 

Cristina de Miguel Martínez Trio

Cristina Miguel Martínez (Saxo)
Lluís Naval Mengíbar (Bateria)
Pedro Ivo Ferreira (Contrabaix)
 
Grup format al Conservatorium van Amsterdam que ens proposa una perspectiva del jazz fresca i moderna, plena d'influències de les diferents cultures dels seus membres. El grup aposta per un so energètic i apassionat, ple de sorpreses per al oient.

Xavi Torres Trio i Lluc Casares (saxo)

Xavi Torres (Piano)
Joan Terol Amig (Bateria)
Hendrik Miller (Contrabaix)
Lluc Casares (Saxo)
 
Xavi Torres Trio. El pianista tarragoní Xavi Torres és un dels músics més destacats i amb més projecció del panorama jazzístic nacional. Lidera el seu propi grup, premiat com a Millor Grup de l'any 2015 per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM). El seu repertori està format per composicions originals que cerquen aprofundir en el so propi del trio.
 
Lluc Casares (1990). Estudia el grau superior en clarinet i saxo jazz a l'ESMUC. El 2012 comença a estudiar el màster en interpretació al Conservatori d¡Amsterdam. Ha participat en un intercanvi amb Temple University (Filadèlfia). Ha actuat a diferents clubs i festivals dels Estats Units, Holanda i Barcelona, entre d'altres. Ha publicat un disc, RED, el 2015.
 

Daahoud Salim Quintet

Daahoud Salim(Piano)
Sun Mi Hong (Bateria)
Pablo Martínez (Trombó)
Hendrik Miller (Contrabaix)
Bruno Calvo (Trompeta)
 
Aquest quintet es va formar a Amsterdam de la mà de músics que, tot i la seva joventut, tenen una àmplia formació acadèmica. La seva música es basa en composicions pròpies, així com del saxofonista Abdu Salim (Texas, 1950), pioner del jazz a Espanya.
 
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès