Català | Castellano RSS

Diumenge 9 d'octubre

Teatre Can Gomà - 11 h
c. Castelao, 2
 
Entrades 5 euros 
 
 
PRIMERA PART

Conservatori d'Amsterdam i Quartet de Corda de l'Escola Municipal de Música

Recordança, Jaume Boix
 
Conservatori d'Amsterdam: Violeta González (Violoncel), León van den Berg (Viola) i Sara Balasch (Violí). 
 
Quartet de Corda de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès: Lara Ramón (Violí), Miguel Redón (Violí), Marta heredia (Violí) i Rosó Peralba (Violoncel).
 
 

Patricia de la Vega (Piano) i Alice Allegri (Flauta)

Sonata n.1 op.13 per a violí i piano, G. Fauré
 
Patricia de la Vega. Ha estudiat al Reial Conservatori de Madrid, a Florència i a Amsterdam. Nombrosos premis en concursos nacionals i internacionals avalen la seva trajectòria. Com a solista ha actuat a l'Orquestra Simfònica de Sevilla, l'Orquestra de RTVE, l'Orquestra Andrés Segovia, ll Palpiti Orquesta de Cámara, Camerata Catania... També toca en conjunts de música de cambra a Holanda, Alemanya, Espanya, Italia, Eslovaquia o Romania.
 
Alice Allegri (Milà, 1994). Es trasllada a Màlaga amb 6 anys, on començarà a estudiar flauta travessera. Amb 16 anys rep el primer premi en el Concurs Internacional de Flauta d'Andalusia. Actualment estudia al Conservatori d'Amsterdam.
 

Felipe Mora (Oboè)

Sis metamorfosi per a oboè op. 49, B. Britten
1. Pan
2. Phaeton
3. Niobe
4. Bacchus
5. Narcissus
6. Arethusa
 
Comença a estudiar oboè des de ben jove a Bogotà. El 2012 es gradua i continua els seus estudis d'especialització al Conservatori d'Amsterdam. El 2015 entra al mestratge de Musicologia Cultural de la Universitat d'Amsterdam i actualment dirigeix un centre orquestral a Bogotà, on s'imparteix educació musical per a infants de manera gratuïta, fet que té un gran impacte social.
 

León van den Berg (Viola), Alice Allegri (Flauta) i Jasmina Rakovic (Piano)

Prélude, récitatif et variations op. 3, M. Duruflé
 
Leon van den Merg (Holanda, 1992). Estudia violí al Conservatori d'Amsterdam en el Departament de joves estudiants. Actualment estudia al Conservatori Nacional Superior de Música I Dansa de París. Ha estat membre titular de la Jove Orquestra de la Unió Europea i substitut a la Filarmònica de la Ràdio Neerlandesa, la Orquestra Simfònica dels Paísos Baixos i l'Orquestra Nacional de França, entre d'altres.
 
Jasmina Rakovic (1988, Belgrad). El 2012 es va llicenciar i va aprovar els estudis de màster a la Facultat de Música de Belgrad. Fins al 2014 va continuar els estudis musicals al Conservatori d?Amsterdam. Des del 2008 ha participat en el cicle de concerts ?Chosen for Chosen?, dins del qual ha tocat diverses vegades a l?Artegt Gallery de Belgrad. El 2009 va fer el seu primer recital com a solista a l?Academia Sèrbia de les Ciències i les Arts.
 

SEGONA PART

Carlos Añez (Flauta), Alice Allegri (Flauta) i Jasmina Rakovic (Piano)

Andante and Rondo, F. Doppler
 
Al 2014 obté el grau com a flautista al Conservatori d'Amsterdam i actualment cursa estudis de mestratge. Ha format part de l'Orquestra Simfònica de Colòmbia com a músic supernumerari durant 3 anys. Guanyador de la segona edició del Concurs Universitari de Flauta de Bogotà. El 2013 va formar part del ensemble Riccioti, amb el qual va fer una gira per Holanda i Rússia.
 

Artem Trio: Violeta González (Violoncel), María López (Piano) i Sara Balasch (Violí)

Piano Trio op.1 n.3 en Do menor, L.V. Beethoven
I. Allegro con brio
II. Andante cantabile con Variazioni
III. Minuetto - Quasi allegro
IV. Finale - Prestissimo
 
Violeta González (violoncel). Titulada en violoncel al Conservatori Superior del Liceu. Actualment continua els estudis al Conservatori d'Amsterdam.
 
Maria López (piano). Al 2014 es gradua en Piano Clàssic al Conservatori d'Amsterdam. Ha format part de diferents duets, trios i quintet amb piano.
 
Sara Balasch (violí). El 2012 obté el títol superior en interpretació musical en l'especialitat de violí pel Conservatori Superior del Liceu i rep el Premi extraordinari de música de cambra amb el Quartet Kalós. Actualment està acabant el màster en interpretació a Rotterdam.
 
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès