Català | Castellano RSS

Dissabte 8 d'octubre

PIANO

Teatre Can Gomà - 19 h
c. Castelao, 2
 
Entrades 10 euros (joves fins a 25 anys, 5 euros)
 
PRIMERA PART

Tensy Krismant

Danzas Cubanas
 
Nascut a La Habana el 1964, és professor de piano i de música de cambra al Conservatori del Liceu. Com a intèrpret i compositor, explora les arrels de la música cubana, i barreja la tradició amb les noves tendències i la percussió afrocubana popular.
 

Claudia Valetta

Sonata 26 op. 81a, L.V. Beethoven
I.  Adagio
II.  Adante espressivo
III.  Vivacissimamente
 
Barcelona (1988). Ha cursat els estudis superiors al Conservatori del Liceu amb les màximes qualificacions i ha estat guardonada en nombrosos concursos nacionals i internacionals. Des del 2013 és professora de piano al Conservatori Professional del Liceu, feina que compagina amb l'activitat concertística, tant de solista com amb el Trio Artis Barcelona.
 

Daria Piltyay

Moments musicals 3, 4 i 5, S. Rachmaninov
 
Daria Piltyay (Rússia) ha estudiat sota la direcció de Sergey Beloglazov i el 2002 va debutar amb l'Orquestra Filharmònica de Sarátov amb el concert en Do menor de Mozart. El 2013 obté la llicenciatura en piano al Conservatori del Liceu. Ha ofert recitals en nombroses ciutats d'Espanya, França i Itàlia, i ha guanyat nombrosos premis.
 

Raquel Garzas

El Pelele (Goyescas), E. Granados
Preludi i Fuga BWV 867 en Si b menor, J.S. Bach
Intermezzo (8 estudis  del concert op. 40), N. Kapustin
 
Ciudad Real (1992). Actualment fa un màster d'interpretació pianística al Conservatori de La Haia. El seu interès per la música contemporània, l'ha portat a participar a l'Acadèmia per a la Nova Música del CSMA. El 2012, 2013 i 2015 ha estat seleccionada per la NJO Summer Academy (Jove Orquestra Nacional d'Holanda) i ha actuat en sales de gran envergadura internacional. El gener d'aquest any, ha format part de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya, sota la direcció de George Pehlivanian. 
 

SEGONA PART

Patricia de la Vega

Variacions en Fa menor, J. Haydn
Ondine Gaspar la Nuit, M. Ravel
 
Ha estudiat al Reial Conservatori de Madrid, a Florència i a Amsterdam. Nombrosos premis en concursos nacionals i internacionals avalen la seva trajectòria. Com a solista ha actuat a l'Orquestra Simfònica de Sevilla, l'Orquestra de RTVE, l'Orquestra Andrés Segovia, ll Palpiti Orquesta de Cámara, Camerata Catania... També toca en conjunts de música de cambra a Holanda, Alemanya, Espanya, Italia, Eslovaquia o Romania.
 

Vadim Parra Trouchina

Capricho Cartagena, Luis A. Calvo
Intermezzo n.2 op. 118 en La major, J. Brahms
Peces per a piano op. 57, Anatoly Liadov
 
Nascut a Bogotà, ha representat Colòmbia en nombrosos premis i concursos. Va ser guardonat amb el premi de la VI Jovenes Solistas el 2009 y va guanyar el Concurso de Joves Intèrprets organitzat pel Banc de la República el 2010. L'any 2012, va obtenir el Diploma de Mestre en Música amb menció honorífica a la Pontificia Universidad Javeriana de Bogotà i actualment continua els estudis de piano al Conservatori d'Amsterdam.
 

Michel Xie

Clair de Lune, C. Debussy
Sonata Fantaisie n.2 (Andante), A. Scriabin
 
Michel Xie va començar a tocar el piano amb 9 anys. El 2008 va començar a estudiar al Departament de Joves Talents del Conservatori d'Arnhem (Holanda) i el 2012 al Conservatori d'Amsterdam. Ha guanyat diferents premis, tant en duo com a solista gràcies als quals ha participat en diferents concerts i festivals. També està molt involucrat en concerts interactius per a infants.
 

Daahoud Salim

Sonata 28 op. 101, L.V. Beethoven
I. Allegretto ma non troppo
II. Viva alla marcia
III. Adagio ma non troppo con affetto
IV. Allegro
 
Fill del saxofonista i compositor nord-americà Abdu Salim, acabà els estudis superiors de piano l'any 2013 amb matrícula d'honor i continuà els estudis de piano clàssic i piano jazz al Conservatori d'Amsterdam. Ha ofert recitals i ha participat en concerts a Espanya, França, Dinamarca, Portugal o Holanda. Combina aquesta activitat amb la de pianista de jazz amb el seu quintet.
 
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès