RSS

Sant Jordi als balcons

interior web2

L'Ajuntament se suma al moviment Sant Jordi als balcons per fer d'aquesta diada a casa una festa especial. Per aquest motiu, anima la ciutadania a viure Sant Jordi en finestres i balcons, tot decorant-los amb roses, dracs i frases de llibres i poemes.

Qui vulgui compartir les seves fotografies, dibuixos i els diferents elements decoratius amb la resta de molletanes i molletans, pot etiquetar el compte d’Instagram @ViuMollet amb el hashtag #StJordiMolletacasa. A més, al butlletí “L’Ajuntament a Casa” recollirem les millors imatges per tenir un record ben especial.

 

Materials per decorar el balcó

Amb l’objectiu que la festivitat de Sant Jordi pervisqui tot i el confinament, s'anima tothom a viure-la des de casa amb l’esperit de sempre, representat per les roses i els llibres. Per això, es fa una crida perquè grans i petits decorin balcons i finestres amb roses i dracs fets de manera casolana, així com també amb pancartes o cartells amb poemes o frases extretes de la literatura.

Per facilitar aquesta tasca, al web del Museu Abelló podreu trobar idees i plantilles per crear les vostres roses i dracs de Sant Jordi.

Roses i Dracs als balcons

 

Joventut- Sant Jordi 2020

El Servei de Joventut, també ens proposa diferents concursos per Sant Jordi, als quals podeu accedir des de la seva pàgina web i perfils de les xarxes socials. 

Pots trobar tota la informació a: https://joventut.molletvalles.cat/

 

Biblioteca Can Mulà – Sant Jordi 2020

A més, la Biblioteca de Can Mulà no s’atura i ens proposa també un seguit d’iniciatives literàries i artístiques:

  • Decora el teu balcó amb roses de paper! Troba idees a l’Instagram de la biblioteca @bibcanmula 
  • Concurs de Sant Jordi de Punts de llibre
  • Concurs de microrelats sobre el confinament. Consulta les bases al web de la Biblioteca
  • Segueix el fil! Vols escriure una història amb altres persones? Segueix-nos a Twitter @bibcanmula 

Pots trobar tota la informació a:Web de la Biblioteca Can Mulà

 

Roses i llibres del comerç local a casa

D’altra banda, l’Ajuntament informa que diferents comerços locals fan repartiment a domicili de roses i llibres. Una bona manera de mantenir les tradicions de Sant Jordi, tot respectant el confinament i afavorint la supervivència del comerç local en un moment tan dur. Podeu consultar les floristeries i llibreries que se sumen a la iniciativa al directori de comerços i serveis que l’Ajuntament ha creat per a la crisi del Covid-19, en una pestanya especial de Sant Jordi.

 

Lectures digitals Km0

Enguany Sant Jordi serà diferent i per això, l’Ajuntament de Mollet et regalem lectures digitals km 0 on podràs aprendre i conèixer més sobre Mollet i el Baix Vallès.

Aquestes lectures són col·leccions que l'Ajuntament de Mollet publica de forma regular i entre elles pots trobar interessants llibres i revistes amb informacions d'interès local.

Aquí trobaràs moltes més lectures sobre Mollet i el Baix Vallès.

 

Al Document relacionat "Catàleg de Publicacions per Sant Jordi" et podràs descarregar aquestes lectures

 Flechas hacia abajo2

 

 

 

6

Document relacionat

Document Catalèg de Publicacions per St Jordi  (714 KB) - pdf

Document Idees i plantilles per Sant Jordi  (4.6 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès