RSS

Decidim

Sin titulo325

 

A Mollet, Participa ! 

L’Ajuntament de Mollet ha posat en marxa la plataforma Decidim a través de la qual s’exposen diferents processos participatius adreçats a la ciutadania amb l’objectiu que els molletans i les molletanes siguin copartíceps d’aquelles iniciatives que ajudin a millorar la ciutat.

El passat desembre l’Ajuntament de Mollet va obrir l’eina Decidim de participació ciutadana a partir de la qual la ciutadania podrá ser copartícep a l’hora d’elaborar diferents projectes adreçats a milllorar la ciutat.

Fins ara, ja s’ha posat en marxa el processos Millorem Civisme, Àmbit sorolls i Promoció de les Instal·lacions d’Autoconsum amb Energia Solar Fotovoltaica.  

 

En aquests moments es pot participar en els següents processos oberts:

 

  • Pla Local d’Infància i Adolescència de Mollet del Vallès, amb l’objectiu de contribuir a millorar i ajudar a conèixer quina és la situació dels infants i adolescent de la ciutat i decidir quines accions cal dur a terme per assolir aquests propòsits.

 

  • Diàlegs per a la Transformació de les Ciutats, un cicle de conferències per reflexionar sobre el paper de les ciutats en el futur davant la necessitat d’abordar nous reptes socials i econòmics. Aquesta serà una oportunitat valuosa per analitzar, des de Mollet, d’on venim i cap a on anem, generar debat sobre quin paper juguen les ciutats en la recuperació econòmica i compartir experiències positives sota un paradigma més inclusiu, més social i més sostenible.

 

Per a participar-hi, cal registrar-se a través del web Decidim (https://participa311-mollet.diba.cat). Així mateix, la ciutadania interessada pot optar per apuntar-se a rebre noves accions.

Tots els projectes, els presents i els futurs, consten de quatre fases: informació, fer propostes, retorn de les propostes i seguiment.

El regidor de Participació, Raúl Broto, ha volgut "animar a la ciutadania de Mollet a participar en aquests processos i formar part de la presa de decisions, ja que l'objectiu final és construir una ciutat millor entre tots i totes".   

 

Inscriu-te i participa clicant la imatge

d.decidim def

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès