Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

L’Ajuntament ofereix un nou curs de formació de ressuscitació cardiopulmonar

23/09/2022

Salut

L’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als i a les participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el dimecres 5 d’octubre al Centre Cultural La Marineta (matí: de 10 h a 14 h. Tarda: de 15.15 h a 19.15 h).

Continuant amb el procés de formació en ressuscitació cardiopulmonar (RCP) i DEA que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa l’any 2014, aquest proper 5 d’octubre hi haurà un nou curs en els que s’ensenyarà a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport així com utilitzar un DEA.

Amb aquesta formació també es pretén deixar constància que les tècniques són realment senzilles, animar la ciutadania a perdre la por, desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom i que en aquests casos la pitjor ajuda pot ser no ajudar.

Mollet compta amb 30 desfibril·ladors, 11 a equipaments municipals i 4 més a la via pública, als quals cal sumar els 15 que el maig passat es van instal·lar a les farmàcies.

Les persones que es vulguin apuntar ho poden fer a través de: salutpublica@molletvalles.cat  dient nom i cognoms i forma de contactar o trucant al 93 571 95 00 (extensió 9729)

 

 

Mollet ciutat cardioprotegida

Des del passat mes de maig Mollet del Vallès forma part del projecte Catalunya, territori cardioprotegit. Mollet és la cinquena ciutat de Catalunya amb les seves farmàcies cardioprotegides a través d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Mollet, la Fundació Barcelona Salut i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona que ha comptat amb la col·laboració de Merck, companyia catalana de ciència i tecnologia amb una important presència a la ciutat. 

 

3 salut cat 150x282

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès