Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Ràdio Mollet estrena programació 2022-23

22/09/2022

Comunicació

El proper dilluns, 26 de setembre, Ràdio Mollet inicia una nova temporada amb la incorporació de diferents programes. Entre les principals novetats hi ha Tirant del film (dilluns18 h), programa de cinema conduit pel creador audiovisual Felipe de la Cruz i que s’estrenarà amb la intervenció de la cineasta molletana Neus Ballús. També s’incorpora Hem vingut x quedar-nos (dimarts18.30 h), un programa d’esports femení presentat per les comunicadores Yolanda Bacardit i Aida Àngel. Finalment, la tercera novetat és Aquell any (dimarts17 h), un programa musical presentat per Josep Casasnovas on es fa un repàs d’èxits i números 1 dels darrers 40 anys.

 

userlmn 8e70427e5e449b30b95150d35f791721

 

L’emissora municipal introdueix enguany l’emissió de l’informatiu matinal de La Xarxa per arrencar les seves emissions pròpies amb el magazine Posa’t les piles, que incorpora l’espai Com ho has viscut? (dimarts 9.30 h), una pregunta que es traslladarà a les 25 regidores i regidors de l’actual consistori molletà.

L’espai dels portaveus municipals i el programa A fons canvien el seu horari d’emissió. Així l’espai dels portaveus passa a les 13.30 h, mentre que el programa A fons, una entrevista en profunditat amb els regidors dels grups municipals, se seguirà emetent el dijous, però ara a les 17 h.

El programa, Fil directe amb l’alcaldessa de Mollet del Vallès esdevé quinzenal i s’emetrà els dilluns, mentre que la remissió de l’informatiu, Mollet al dia es farà a les 20 h de dilluns a divendres.

Un altre canvi en l’horari d’emissió afecta els programes ja veterans de l’emissora realitzats per entitats locals com ara Plaça de 9 de Castellers Mollet, Galiza no Vallès de l’Irmandade a Nosa Galiza i Así es Andalucía del Centro Cultural Andaluz. Tots tres programes mantenen el seu dia d’emissió, dilluns, dimarts i dimecres, respectivament, però la seva emissió s’avança una hora i es podran escoltar en directe a partir de les 19 h.

Ràdio Mollet ofereix una programació pròpia de dilluns a divendres, amb remissió de programes els caps de setmana.

Tots els programes de producció pròpia es poden escoltar a qualsevol hora a través del pòdcast corresponent que es penja a la pàgina web de l’emissora www.radiomollet.com.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès