Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Es presenta l’obra de l’artista Óscar Moya i s’inaugura el racó de l’artista de Rocio Àbalos

21/09/2022

Cultura

El Museu Abelló presentarà aquest dijous l’obra de l’artista Óscar Moya, produïda pel Museu Abelló, i s’inaugurarà també el racó de l’artista de Rocio Àbalos, que va guanyar la convocatòria de Feminartist organitzada per l’Ajuntament de Mollet en motiu del dia de la dona.

 

L’obra de l’artista visual Óscar Moya porta per títol Connotacions. Per la seva banda, Rocio Àbalos presentarà Trust the process al  racó de l’artista. Àbalos va guanyar la convocatòria de Feminartist que organitza l’Ajuntament de Mollet en motiu del dia de la dona, i el premi era una exposició individual al racó de l’artista.

ROCIO

 

 

Història de les mans

Des del 16 de setembre, el Museu Abelló acull l’exposició itinerant, Història de les mans que revisa la història cultural de les mans i la nostra relació tàctil amb el món, a partir d’un diàleg entre obres d’artistes actuals i una selecció de peces procedents de la col·lecció del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

L’exposició es pot visitar fins el 6 de novembre i està organitzada pel Programa d’Arts Visuals de l’Àrea de Cultura la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i els municipis que l’acullen.

 

 

 

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès