Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Esteve Plantada expressa a l’Aparador “l’esclat d’estímuls” que li ha provocat Joan Abelló

20/09/2022

Cultura

L’Aparador del Museu Abelló acull fins el 27 de novembre Esborrany d’un inventari de coses estrictament visibles, una visió de l’obra i la persona de Joan Abelló a través de la paraula de l’artista, poeta i periodista Esteve Plantada.

L’obra “és un text visual en el que he intentat traslladar les inquietuds i l’esclat d’estímuls que m’han provocat els recorreguts que he fet pel Museu Abelló i, especialment, per la Casa del Pintor”, dos espais que l’artista ha definit com “dos equipaments bestials amb els que Mollet enriqueix i promociona de forma notable el llegat de Joan Abelló” un artista “amb el que m’he identificat plenament, ja que comparteixo amb ell la mateixa dèria malaltissa del col·leccionisme”.

Segons Plantada, “en definitiva, el que trobareu és una visió a través de la paraula fruit del meu contacte amb els espais d’aquest gran artista. Observar i escriure partint del més palpable i físic”.

Una iniciativa que la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Mercè Pérez Piedrafita, ha definit  “com a resultat magnífic que ens porta a l’Abelló persona, artista i col·leccionista i de com tot plegat va marcar la seva vida. Amb aquest text es veu clarament com l’Esteve ha sabut impregnar-se i difondre amb estil l’esperit de qui era Abelló”.  

L’obra forma part delCicle Diàlegs amb Abelló de L’Aparador, un espai de producció i difusió de les arts visuals i un punt d’obertura cap a la interdisciplinarietat dels llenguatges dels artistes emergents que està situat al lateral del Museu que dona al carrer Àngel Guimerà. 

 

DSC 17

 

Més informació a https://www.museuabello.cat/

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès