Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Èxit de participació a la Fira d’Artesans

19/09/2022

Cultura

Milers de persones han visitat la XXXVIII edició de la Fira d'Artesans de Mollet, que s'ha celebrat entre el passat divendres i el cap de setmana als carrers del nucli antic de la ciutat. Enguany, i després de dos anys de restriccions, la Fira s’ha fet amb total normalitat i amb la presència de 81 parades d’artesania.

En aquesta Fira només hi poden participar autèntics productors artesans, la qual cosa permet la participació del públic a través de demostracions i tallers. Així mateix, durant els tres dies de la Fira d’Artesans s’ha inaugurat l’exposició Babel de pintures a l’oli de Josep Nogué al Centre Cultural La Marineta. A més a més, ha hagut castellers, ballada de sardanes, mostra de balls folklòrics i concerts. Totes les activitats han tingut, també, una gran assistència de públic.

Segons l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, "les bones dades demostren que la gent tenia ganes de tornar a passejar per la Fira d'Artesans. Com ja va passar a la Festa Major, s’ha posat de manifest que, després de dos anys de restriccions, hi ha ganes de sortir al carrer, de gaudir dels diferents esdeveniments que s’organitzen. És una nova mostra de què hem de seguir la feina realitzada per ampliar l’oferta cultural i d’oci de la ciutat”.

De la seva banda, la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha volgut “agrair als veïns i veïnes per la seva implicació i aposta per aquesta fira, als artesans i a les artesanes per la confiança que tenen amb la nostra ciutat i, com no, a totes aquelles persones que ens visiten demostrant any rere any la seva estima per aquesta festa tan arrelada a Mollet”.

Una de les singularitats de la Fira d’Artesans és la gran implicació del veïnat en l’organització. Cada any el veïns i les veïnes dissenyen i elaboren una decoració diferent per als carrers de Portugal, Sol, Can Pacià, Tajo i Bartomeu Robert.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès