Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet inverteix més de 400.000 euros en la millora i renovació de la xarxa pública d’abastament d’aigua

19/09/2022

Actualitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat diverses obres amb l’objectiu de millorar la xarxa de distribució d’aigües en diversos llocs del municipi. El cost total de les obres és de 430.000 euros.

 

Una de les actuacions s’ha fet al carrer de Berenguer III (entre Àngel Guimerà i Itàlia) on s’ha substituït 120 metres de canonada de fibrociment de més de 50 anys d’antiguitat, per una canonada de polietilè. El cost d’aquesta obra és de 63.000 euros.

D’altra banda, també s’actuarà a Santa Rosa on se substituiran 360 metres de canonada de fibrociment, per canonada de polietilè. Aquestes obres deriven de les continues avaries que s’han produït darrerament El cost de les obres és de prop de 138.000 euros i els treballs començaran aquesta setmana i s’allargaran durant 2 mesos.

Altres de les inversions que s’han dut a terme han estat la instal·lació de les quatre fonts duals, les obres a la xarxa d’abastament d’aigua a Gaietà Vínzia o les que es faran al mes d’octubre al carrer Ferrocarril.

Tots els treballs i actuacions realitzades s’emmarquen en els treballs de renovació periòdica de la xarxa de subministrament d’aigua potable de la ciutat, i es fan a través de l’empresa concessionària Agbar

 6 httpswww9.diba.catwebodsaigua neta i sanejament

 

 

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès