Català | Castellano RSS
Actualitat Ràdio Mollet

userlmn 8e70427e5e449b30b95150d35f791719

 

Ràdio Mollet lliura el Micròfon i la Notícia de l'any

 

radio mollet celebra 34 anys amb la musica de in the mood quartet

 

 

 

 

 

 

Radio Mollet atorga anualment els premis Notícia de l’Any, a l’esdeveniment més important que ha passat a la ciutat, i Micròfon de l’Any, a la persona o entitat que més ha difós a l’exterior el nom de Mollet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ràdio Mollet, emissora municipal

 

Ràdio Mollet va néixer el 22 de gener de 1981. L'emissora municipal s'ha consolidat com el referent informatiu més immediat de la vida de la ciutat, amb dos amplis blocs informatius al migdia i al vespre, el magazín, la informació esportiva i els butlletins d'informació local i comarcal cada hora.

 

Ràdio Mollet es pot sintonitzar en el dial 96.3 de la FM en un radi d'uns 20 km al voltant de la ciutat. També es pot escoltar per internet  i per la televisió digital. En la programació actual participen de manera directa una vintena d'entitats, a més de col·laboradors voluntaris, ja quà la ràdio municipal és un mitjà obert a clubs i associacions de la ciutat. La gestió de l'emissora està cedida a l'empresa pública Mollet Comunicació, SL.

 

IMG 20220613 133116

 

 

 

768 ellledoner

 

Des del 29 de novembre de 2009, Ràdio Mollet disposa de nous estudis en el primer pis del Centre de Serveis El Lledoner, en el número 1 de la plaça de Cinco Pinos. Les instal·lacions de l'emissora ocupen una superfície de prop de dos-cents metres quadrats, amb dos estudis de gravació i un espai comú per als informatius i administració.

 

 

 

RM 40 anys 1981 2022

 

 

Professionals de la talla de Ramon Pellicer, Jaume Barberà o Frank Blanco han passat per les ones com a treballadors o com a col·laboradors directes de l'emissora municipal en el decurs dels seus anys d'història. Ha estat també l'escola i la plataforma professional de molts altres periodistes avui en actiu en grans mitjans de comunicació.

Web de Ràdio Mollet

 

 

 

 

40 anys de Ràdio Mollet

IMG E8968

 

Ràdio Mollet és el referent informatiu i participatiu de la societat molletana. Difon les activitats que organitzen les associacions i els moviments ciutadans, actua com a element cohesionador del municipi i desperta l’interès de la ciutadania per l’actualitat de la ciutat.

 

imageonline co merged image 17

 

L’emissora municipal Ràdio Mollet va néixer el 22 de gener de 1981, festivitat de Sant Vicenç, de la mà d’un grup d’aficionats al món radiofònic i l’Ajuntament. En aquests anys, l'emissora s'ha consolidat com el referent informatiu més immediat de la vida de la ciutat i ha estat escola per a molts professionals. Periodistes que ara treballen a d’altres mitjans d’àmbit general com Ramon Pellicer, Jaume Barberà o Frank Blanco han passat abans per l’emissora.

 

IMG E9023 

Ràdio Mollet, que es pot sintonitzar en el dial 96.3 de la FM i on-line, és un mitjà obert a les persones, a les entitats i a les associacions de la ciutat. Els periodistes i tècnics de l’emissora preparen cada dia dos amplis blocs informatius al migdia i al vespre, el magazín de serveis, la informació esportiva i els butlletins d'informació local i comarcal cada hora, entre altres programes. En la programació actual també participen de forma directa i desinteressada una vintena d'entitats i una cinquantena de col·laboradors.

Cada temporada, Ràdio Mollet prepara una nova programació centrada en tres eixos fonamentals: la informació local, la participació ciutadana i l’entreteniment. A més, l’emissora municipal completa la seva programació diària connectant amb La Xarxa de comunicació local.

Ràdio Mollet va obtenir el Premi Rosalia Rovira d’emissores municipals (apartat de programa experimental) l'any 1988. Els programes La nostra gent gran i Sona aquí van ser finalistes d'aquest mateix premi els anys 2003 i 2005 respectivament. L'emissora també va obtenir una Menció d’Honor en els X Premis Radio Associació de Catalunya (apartat ràdios locals) l'any 2010.

  

 

 

 

 

 

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès