Català | Castellano RSS
Actualitat Ràdio Mollet

Ràdio Mollet, emissora municipal

Ràdio Mollet va néixer el 22 de gener de 1981. L'emissora municipal s'ha consolidat com el referent informatiu més immediat de la vida de la ciutat, amb dos amplis blocs informatius al migdia i al vespre, el magazín, la informació esportiva i els butlletins d'informació local i comarcal cada hora.

Ràdio Mollet es pot sintonitzar en el dial 96.3 de la FM en un radi d'uns 20 km al voltant de la ciutat. També es pot escoltar per internet  i per la televisió digital. En la programació actual participen de manera directa una vintena d'entitats, a més de col·laboradors voluntaris, ja quà la ràdio municipal és un mitjà obert a clubs i associacions de la ciutat. La gestió de l'emissora està cedida a l'empresa pública Mollet Comunicació, SL.

Des del 29 de novembre de 2009, Ràdio Mollet disposa de nous estudis en el primer pis del Centre de Serveis El Lledoner, en el número 1 de la plaça de Cinco Pinos. Les instal·lacions de l'emissora ocupen una superfície de prop de dos-cents metres quadrats, amb dos estudis de gravació i un espai comú per als informatius i administració.

Professionals de la talla de Ramon Pellicer, Jaume Barberà o Frank Blanco han passat per les ones com a treballadors o com a col·laboradors directes de l?emissora municipal en el decurs dels seus anys d?història. Ha estat també l?escola i la plataforma professional de molts altres periodistes avui en actiu en grans mitjans de comunicació.

Programació de Ràdio Mollet

Ràdio Mollet  prepara cada temporada una nova programació centrada en tres eixos fonamentals: la informació local, la participació ciutadana i l'entreteniment. A més, l'emissora municipal completa la seva programació diària connectant amb COMRàdio.  A l'estiu, la programació es modifica i la música pren més protagonisme.

 

Informatius locals i de proximitat:

 

8.00, 13.00, 19.00 i 21.00 h      
Mollet al dia (informatiu d'actualitat)

9.00 h 
Posa't les piles (magazín matinal, es repeteix a les 16 h)

Cada hora, a dos quarts en punt
Butlletí informatiu local

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès