Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Seguiment de la vaga general a Mollet del Vallès

29/03/2012

Actualitat

La vaga general convocada pels sindicats per avui, dijous 29 de març, s’està desenvolupant amb relativa normalitat, tret d’alguns incidents puntuals produïts a primera hora del matí.

Pel que fa al seguiment de la vaga, les dades de què disposa l’Ajuntament fan referència al mateix Ajuntament, als centres educatius i serveis municipals de la ciutat. Així, la jornada de vaga d’avui ha estat secundada pel 75% de la plantilla municipal.

El seguiment de la vaga als centres educatius de Mollet ha estat majoritària tot i que hi ha hagut alguns centres com l’Escola Nicolás Longaron i l’Escola Sant Vicenç on només ha fet vaga un 10% i un 5% de la plantilla respectivament. Alguns incidents d’aquesta jornada s’han registrat, precisament, quan alguns centres educatius s’han trobat el pany de la porta inutilitzat o amb cadenes. Un altre incident aïllat s’ha produït aquest matí a EMFO, on s’han personat piquets que han obligat a fer fora els usuaris que estaven a l’interior de l’edifici i tancar el servei d’atenció al públic d’aquesta empresa municipal.

Pel que fa al transport públic els autobusos interurbans han pogut operar sense cap tipus de problema però la presència de piquets informatius no ha permès la sortida dels autobusos urbans que havien de complir els serveis mínims establerts per aquest matí.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès