Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Ajuntament i sindicats acorden els serveis mínims per a la vaga general

28/03/2012

Recursos humans

L'Ajuntament i la representació sindical han acordat el Decret de serveis mínims per a la vaga general convocada per dijuos 29 de març.

Per poder oferir un bon servei a la ciutadania, l’Ajuntament de Mollet i els representants sindicals han establert un funcionament de serveis mínims per als diferents departaments de l’Ajuntament que assegurin l’operativitat dels serveis essencials:

Estaran oberts al públic de 8 del matí a 3 de la tarda: l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), la Secretaria i els serveis de Tecnologies i Comunicacions, Organització, Recursos Humans, Serveis Socials, Sanitat i Salut Pública i l'oficina de Premsa.
 
A les escoles bressol de la ciutat (La Xarranca, Els Pinetons i La Filadora) s’ha establert com a servei mínim la directora del centre i tres mestres i/o educadores. L’Escola Municipal de Música no té serveis mínims pactats.
 
A l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, a més dels serveis centrals, hi hauran els serveis mínims següents:
- Centre Ocupacional del Bosc: la directora i dues monitores
- Escola d’Educació Especial Can Vila: el director, una mestra i una educadora
- Centre Especial de Treball Taller Alborada: el director
 
Autobús urbà: Hi haurà quatre serveis pel matí, de 6:41 h a 9:03 h, i set serveis per la tarda, de 17:15 h a 21:12 h. El compliment d’aquest horari està condicionat a la fluïdesa del trànsit.
 
Mercat municipal: durant el dia de la vaga romandrà tancat i obrirà la tarda del dimecres, dia 28, de 17 a 20 hores.

Horari dels serveis mínims de l'autobús urbà el 29-M

Document Serveis mínims durant la vaga general (10 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès