Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs es compromet amb els industrials del Baix Vallès per impulsar l’activitat a la ciutat

27/03/2012

Economia

L’alcalde i representants municipals s’han reunit amb l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès per preparar estratègies empresarials que reactivin el teixit industrial de la ciutat.

L’objectiu principal d’aquesta sessió ha estat l’elaboració d’actuacions estratègiques que afavoreixin l’adaptació de les empreses a l’actual situació econòmica i que faciliti la creació de noves empreses.
 
A més de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, han estat presents a la reunió el regidor de Planejament Urbanístic, Josep M. Garzón; el regidor de Promoció Econòmica, Antonio Felices, i la regidora de Gestió i Disciplina Urbanística, Mireia Dionisio. L’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès ha estat representada pel seu president, Joan Moretó, i pel secretari general, Carlos Rico.
 
En aquesta trobada s’han plantejat dues línies d’actuació. Per un costat, s’ha proposat la revisió de la normativa urbanística de la ciutat per tal de modificar aquells aspectes que permetin potenciar la implantació de noves activitats empresarials a Mollet. Per un altre costat, s’han reforçat les relacions de l’administració municipal amb el teixit empresarial mitjançant l’objectiu que s’ha marcat d’obrir l’Oficina d’Atenció a l’Empresari que possibilitarà l’agilització de les tramitacions administratives d’aquest col·lectiu.
 
En aquest sentit, l’alcalde, Josep Monràs, ha proposat la creació d’un grup format per membres del consistori i del teixit empresarial i l’establiment d’un calendari de treball per tal d’implementar el més aviat possible les línies estratègiques marcades en aquesta reunió.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès