Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El fotògraf Josep M. Vizcarra dóna tres de les seves obres a l’Ajuntament

22/03/2012

Cultura

Les fotografies de l’artista molletà mostren la nevada del Nadal de 1962 a Mollet del Vallès.

 
Josep Monràs ha rebut, a l’Ajuntament, el fotògraf Josep M. Vizcarra, pare de la reconeguda fotògrafa molletana Judith Vizcarra. L’alcalde i l’artista han signat el document per formalitzar la donació del fotògraf de tres reproduccions de mida gran de fotografies de la nevada de 1962.
 
Els títols de les fotografies són: Campanar i teulada de Can Dragó, de 1962, Ajuntament vell, del mateix any, i Can Besora, de 1960. Les obres formaven part de l’exposició 50 Anys de la gran nevada, 1962. Retrospectiva de Josep Maria Vizcarra, que es va poder veure durant la segona quinzena del mes de febrer al Centre Cultural La Marineta.
 
L’alcalde ha agraït la donació a Josep M. Vizcarra i ha destacat la importància d’aquests documents gràfics que memoren el pas del temps dels pobles i de les persones. També ha volgut reconèixer la tasca que algunes d’aquestes persones fan, “sovint poc valorada, perquè es tendeix a posar la mirada en l’exterior”.
 
Judith Vizcarra ha agraït el reconeixement que l’Ajuntament ha fet a un home que va exercir la fotografia per afició, però n’ha esdevingut un professional.
 
Coincidient en el temps amb aquesta donació, el Museu Joan Abelló presenta a Segovia l’exposició de fotografies El orgullo de la ausencia, de Judith Vizcarra. L’exposició es podrà veure del 23 de març al 15 d’abril, al Centre de Creació La Cárcel, de Segovia, dins del II Encuentro con mujeres que transforman el mundo.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès