Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet celebra el Dia Mundial de l’Aigua

21/03/2012

Medi Ambient

El 22 de març s’ha instaurat com a data per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua. L’objectiu principal d’aquesta diada és conscienciar tothom de la importància de preservar aquest bé natural, sovint escàs, fent-ne un bon ús.

El proper divendres 23 de març, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la xerrada Estalviar aigua? Per a què?, a càrrec de Muntsa Niso, de l’Agència Catalana de l’Aigua, al Centre Cultural La Marineta, on s’explicarà com funcionen els airejadors per a les aixetes per estalviar aigua a casa i es repartirà una guia amb consells.

Així mateix, durant els dimarts, l’Ajuntament repartirà fins a 500 kits per estalviar aigua als punts de la Parada Verda del mercat setmanal situats a la plaça Catalunya i a la plaça Cinco Pinos. Per recollir-los serà imprescindible presentar un rebut actual de l’aigua.

En els darrers cinc anys, Mollet del Vallès ha reduït el consum d’aigua de manera significativa. Pel que fa al consum en instal·lacions municipals, la reducció ha estat del 26%; el consum industrial ha disminuït en un 7%; i, el domèstic, en un 4%.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès