Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

EMFO amplia la seva oferta de formació en tècniques de recerca de feina

20/03/2012

Ocupació

L’empresa municipal EMFO crea uns tallers centrats en tècniques de recerca de feina per donar un millor servei als ciutadans de Mollet del Vallès i el Baix Vallès.

EMFO amplia la seva oferta de formació en tècniques de recerca de feina
Seu de l'empresa EMFO

EMFO ha detectat que encara hi ha algunes mancances a l’hora de fer una bona recerca de feina. Per aquesta raó, han ampliat la seva oferta formativa amb uns tallers sobre tècniques de recerca de feina que tenen com a finalitat cobrir aquestes necessitats.

Aquests tallers són de curta duració i totalment pràctics en els quals es tractaran tècniques per a millorar la recerca de feina. Les temàtiques d’aquests tallers es divideixen en tres blocs:

  • Documents necessaris per a una bona recerca de feina, com per exemple, el currículum, la seva adaptació a ofertes diferents o redactar una carta de presentació. 
  • Com buscar feina aprofitant tots els recursos d’internet i nous canals de recerca.
  • Preparació per a una entrevista de feina; vendre’s com el millor candidat a partir d’un millor coneixement personal.

 Amb aquests tallers, que s’adapten als diferents perfils d’usuaris, es pretén que els ciutadans millorin les seves opcions a l’hora de buscar feina i que puguin presentar-se a una candidatura d’una forma més atractiva per a l’empresa.

 
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès