Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La residència de La Vinyota obrirà al maig

22/02/2012

Benestar Social

Així ho ha anunciat la directora general de l'ICASS en una reunió a Mollet amb la Taula municipal de persones amb discapacitat.

La residència de La Vinyota obrirà al maig
Reunió amb la Taula de persones amb discapacitat de Mollet

La directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament de Benestar Social i Família, Carmela Fortuny, ha visitat aquest dimarts a la tarda l’Ajuntament de Mollet, on ha mantingut una reunió amb l'alcalde Josep Monràs i els membres de la  la Taula municipal de persones amb discapacitat de Mollet.

El nou equipament disposarà d’una capacitat màxima de 60 places. Al mes de maig, la residència entrarà en funcionament amb les 20 places de centre de dia cobertes i 30 places de residència. La resta de places s’aniran cobrint en funció de les necessitats reals del territori, que es marcaran a partir del treball en xarxa entre l’ICASS i els Serveis Socials i l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l’Ajuntament de Mollet.

De fet, fa unes setmanes, el mateix conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ja confirmava a l'alcalde Josep Monràs l'obertura de l'esperat equipament durant aquest any.

La directora general de l’ICASS ha destacat “el compromís i el treball en l’àmbit de l’atenció de les persones amb discapacitat que desenvolupen l’Ajuntament de Mollet i la Taula municipal de persones amb discapacitat”. També ha agraït la gran col•laboració que l’Ajuntament ha mostrat en tot el procés de posada en marxa d’aquest equipament.

L’alcalde Josep Monràs, s’ha mostrat molt satisfet amb la notícia de l’obertura de la residència, “un equipament molt esperat i reivindicat des de la ciutat”. També ha volgut destacar com a molt positiu el treball conjunt que desenvoluparan l’Ajuntament i la Generalitat per adaptar el nou equipament a les necessitats del territori.

A la reunió amb la Taula municipal de persones amb discapacitat hi han assistit l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, la regidora de Serveis Socials, Anna Diaz, així com representants de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, les AMPA de Can Vila i el taller Alborada, l’associació Alb-Bosc i l’Associació de Familiars del CAE Mollet.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès