Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet surt al carrer per Carnaval

21/02/2012

Cultura

Milers de persones van omplir els carrers de la ciutat per veure la rua de diumenge.

Mollet surt al carrer per Carnaval
Carnestoltes i rua de Carnaval a Mollet del Vallès

Després que arribés el Carnaval a la ciutat diumenge passat amb el Ball del Barraló i l’arribada del rei Carnestoltes, Mollet ha viscut el Carnaval amb un ampli programa d’activitats per a totes les edats que va culminar amb la rua que es va celebrar ahir.

El matí de diumenge va començar amb una multitudinària festa infantil al parc de les Pruneres. Després a la tarda, milers de persones van omplir els carrers de la ciutat per seguir la rua en la qual van participar 22 comparses i un total de més de 1.300 persones. A banda de les comparses locals, la rua de Mollet va aplegar grups de municipis del voltant com La Llagosta, Montcada i Reixac, Martorelles, Montornès, Ripollet, Mataró, Santa Perpètua de Mogoda o, fins i tot, Barcelona.

L’Associació de Veïns Santa Rosa va rebre el premi “Viena” a la millor comparsa local i el primer premi “So i Llum JC” a la millor comparsa de fora de Mollet va ser pel grup Endansa de Montcada i Reixac. El jurat d’aquesta edició va estar format per representants molt diversos de la ciutat. Concretament va
haver-hi un representant d’una AMPA, una associació de veïns, una associació de cultura tradicional catalana, una casa regional, un artista local i un membre de la corporació local.

L'Ajuntament de Mollet vol agrair la col·laboració de totes les entitats de la ciutat que han participat en la programació del Carnaval 2012:
- Esbart Dansaire de Mollet
- Escola Municipal de Música i Dansa
- Associació de paradistes del Mercat Municipal de Mollet
- Colla Gegantera de Mollet
- Casal Cultural
- Esplais de la ciutat
- Colla de Morats
- Colla de Torrats
- Associació de Balls de Saló
- Companyia Carnamolles


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès