Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs, de nou al costat de Derbi

21/02/2012

Ocupació

L'alcalde de Mollet ha enviat una carta a la Generalitat expressant la seva preocupació pel possible tancament de la planta. De nou, s'ha posat a disposició dels treballadors per aconseguir la supervivència de Derbi.

Josep Monràs, de nou al costat de Derbi
Planta de Derbi a Martorelles

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs ha enviat una carta a la conselleria d’Empresa i Ocupació i una altra a la direcció de Piaggio en les quals expressa la seva gran preocupació pel futur de Derbi. També s’ha posat en contacte amb els treballadors de l’empresa per tal de mostrar la seva solidaritat i fer totes les gestions que estiguin al seu abast per tal d’aconseguir la supervivència de Derbi.

En una carta enviada al Conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, i una altra que ha fet arribar al president del Grup Piaggio, l’alcalde Josep Monràs ha expressat la seva extrema preocupació davant les intencions manifestes de l’empresa de traslladar definitivament la producció a Itàlia de la planta de Derbi. Segons el comitè d’empresa, el grup Piaggio podria deixar la fàbrica de Martorelles per considerar insuficients els ajuts econòmics que la Generalitat va proposar com alternativa al tancament.

Per aquesta raó, Josep Monràs ha demanat al conseller Mena i a Piaggio que no es produeixi el tancament definitiu de la planta de Martorelles i que busquin alternatives de reindustrialització que assegurin el manteniment dels actuals llocs de treball, ocupats per ciutadans de Mollet i del Baix Vallès.

Així mateix, l’alcalde de Mollet també ha volgut donar suport als treballadors de la planta de Derbi de Martorelles i els ha comunicat que intensificarà les seves gestions per tal d’aconseguir salvar aquests llocs de treball al Baix Vallès.
 


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès