Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Cap de setmana de Carnaval

16/02/2012

Cultura

Mollet viurà el Carnaval aquest cap de setmana. Els actes centrals es faran diumenge amb la rua i el judici del Carnestoltes.

Cap de setmana de Carnaval
Arribada del Carnestoltes i Ball del Barraló

Després que diumenge aterrés a la ciutat amb el Ball del Barraló, aquesta setmana el Carnestoltes ha visitat les escoles bressol de la ciutat. Però els principals actes de Carnaval es concetren aquest cap de setmana, dissabte i diumenge.

Dissabte al migida, el Casal Cultural organitza la tradicional Escudella de Carnaval, un àpat complet i consistent perquè tothom agafi forces per gaudir de la gresca. A la tarda, els esplais de la ciutat organitzen una festa al Mercat Vell on no hi faltaran les disfresses. Al vespre, les colles de Morats i Torrats dinamitzen el Carnaval més jove i canalla amb el Corre Mam Teca, una botifarrada i el Ball Jove de Carnaval al Mercat Vell. També s'organitza un altre ball de disfresses al Pavelló de Riera Seca, a càrrec de l'Associació de Balls de Saló.

I diumenge és el dia més esperat per menuts i grans. Els primers podran gaudir d'un espectacle d'animació infantil i disfresses, al migida, al parc de les Pruneres, amb 'Rah Mon Roma'. I, l'acte més esperat per a tots els públics, serà, un any més, la Rua de Carnaval. Aquesta començarà a les 5 de la tarda, a l'avinguda d'Antoni Gaudí. Les comparses particpants es desplaçaran per Jaume I, fins al carrer de Berenguer III, l'avinguda de la Llibertat i acabaran a la plaça Major.

A partir de 2/4 de 8 del vespre, a la plaça Major i el parc de Pau Casals s'hi celebrarà l'espectacle del Judici del Carnestoltes. La companyia local Carnamolles, formada per una quinzena de persones vinculades a grups de teatre molletans, representaran tots els personatges que formen el seguici del Carnestoltes, però també els poders fàctics que el condemanaran a cremar fins l'any vinent. L'espectacle d'enguany està dirigit per Marian Masolivé, d'Actor Space, especialitzada en el teatre de màscares, i té com a fil conductor el discurs final de Charles Chaplin al film 'El Gran Dictador', un cant als drets humans i la pau.

Mollet acomiadarà el Carnaval amb el lliurament de premis de la Rua. Enguany es lliuran dos premis, que han estat patrocinats per empreses:

- Premi Viena a la millor comparsa local

- Premi So i Llum JC a la millor comparsa de fora de la ciutat


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès