Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Afectacions al trànsit per la rua de Carnaval

15/02/2012

Via Pública

El proper diumenge se celebra la rua de Carnaval, que provocarà afectacions al trànsit a diferents carrers entre les 4 i les 8 del vespre.

La rua de Carnaval sortirà a 2/4 de 5 de la tarda de l'av. Gaudí, a l'alçada del carrer de Can Flequer i es desplaçarà per l'av. Gaudí, av. Burgos, av. Jaume I, c. Berenguer III i av. Llibertat fins a la plaça Major.

El tall de trànsit començarà a les 15.30h i afectarà les avingudes de Gaudí, Jaume I i Burgos fins les 19 hores aproximadament.  

Un cop la rua es desplaci cap al carrer de Berenguer III, s'obrirà el trànsit en els carrers anteriors i quedarà tallat a Berenguer III i a l'av. Llibertat. Es preveu que aquest tall no s'allargui més enllà de les 8 del vespre.  

Finalment, es tallarà puntualment la circulació a l’av. Badalona (B-500) per facilitar el gir de les carrosses de la rua. Aquest tall està previst a les 19.30 h i es preveu que sigui només de 15-20 minuts.

L'Ajuntament de Mollet demana a les persones que puguin trobar-se afectades per aquests canvies en la circulació urbana que disculpin les molèsties i que comprenguin que es tracta de la celebració  d'un esdeveniment festiu popular.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès