Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Can Gomà acull la residència d'una companyia de dansa

15/02/2012

Cultura

La companyia assajarà a Can Gomà durant dues setmanes i estrenarà l'espectacle familiar al mateix teatre, el proper dia 24.

Can Gomà acull la residència d'una companyia de dansa
Espectacle 'Simplicissimus'

La companyia barcelonina de dansa Roberto G. Alonso inicia una residència al Teatre Can Gomà per assajar el seu darrer espectacle infantil i familiar Simplicíssimus, que s’estrenarà a Mollet el proper 24 de febrer.

Es tracta d’una col•laboració en la qual l’Ajuntament cedeix l’espai d’assaig a la companyia i, com a contraprestació, aquesta estrenarà l’espectacle a Can Gomà, de manera que ofereix programació cultural de qualitat al teatre municipal. Simplicíssimus es representarà a Can Gomà, el divendres 24 de febrer, a les 6 de la tarda.

L’espectacle Simplicíssimus és la primera revista musical infantil i familiar que ens endinsa en un univers particular, divertit i anàrquic del gènere. Aquest espectacle ha estat escollit per participar als dos festivals més importants d’Espanya dedicats als espectacles infantils: FETEN, a Gijón, i La Mostra,  d’Igualada.

En aquesta singular proposta diferents disciplines escèniques es combinen per oferir una hora plena d’imaginació i fantasia on la dansa, en les seves diferents vessants (clàssica, contemporania, jazz-modern,  music-hall ...), s'uneix amb el teatre, els titelles o l'acrobàcia, en un divertiment ple de llum, brillantor i color, donant com resultat un espectacle singular i trepidant. 

La Companyia Roberto G. Alonso, amb més de 16 anys de trajectòria, és un referent de la dansa a Catalunya i ha participat en nombrosos festivals nacionals i internacionals. Darrerament ha assolit un gran èxit per tot Catalunya i Espanya amb l’espectacle infantil Zing-Zing premiat a la fira FETEN de Gijón l’any passat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès