Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Reconeixement a la feina de Josep Monràs pel Dia de l'Esport a Europa

14/02/2012

Esports

La Diputació reconeix la tasca que Monràs va fer per implantar aquest dia, mentre era diputat delegat d'Esports.

El passat dia 2 de febrer, el Parlament Europeu va aprovar I'informe Fisas sobre la Dimensió Europea de I'Esport, que inclou la proposta de crear un Dia de I'Esport a Europa, una idea que va ser impulsada per Josep Monràs durant els anys que fou diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona.

Per aquest motiu, l’actual diputat adjunt d’Esports, Josep Salom, ha fet arribar una carta d’agraïment a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, per la bona feina realitzada en l’objectiu d’assolir un Dia de l’Esport Europa, així com pels anys de treball i esforços esmerçats.

En aquesta carta, es reconeix la gran implicació de Josep Monràs en aquest projecte i se’l fa partícip d’aquest primer èxit cap a l’assoliment definitiu del Dia de l’Esport a Europa.

El germen d'aquesta iniciativa neix l'any 2007, quan Monràs era el responsable d’Esports de la Diputació de Barcelona, amb l’organització de la Festa de l'Esport que se celebra el primer cap de setmana del mes de juny i que té un caràcter recreatiu i popular obert a la participació de tothom. La Festa de l'Esport vol apropar l'activitat física a tota la ciutadania i promoure la cohesió social, la salut i la formació. Aquest esdeveniment ha estat el catalitzador per tal d'afavorir l'assoliment del Dia de l'Esport a Europa, que encara caldrà seguir treballant perquè es faci realitat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès