Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Sessió de treball de la Comissió d’impuls Ciutat Cívica i Educadora per avaluar l’any 2011

13/02/2012

Participació Ciutadana

Ja s'ha reunit la Comissió d’Impuls de Ciutat Cívica i Educadora i en les properes setmanes ho farà la resta de comissions que han d'impulsar el Pla Estratègic de Ciutat Mollet 2025.

Sessió de treball de la Comissió d’impuls Ciutat Cívica i Educadora per avaluar l’any 2011
Reunió constitutiva de la Comissió Ciutat Cívica i Educadora, l'octubre de 2011

La setmana passada es va reunir la Comissió d’Impuls de Ciutat Cívica i Educadora en la primera sessió de treball, després de ser constituïda el passat mes d’octubre. En les properes setmanes, començaran a treballar la resta de comissions d’impuls: desenvolupament territorial, activitat saludable i econòmica i espai urbà.

La primera reunió de treball de la Comissió d’Impuls Ciutat Cívica i Educadora va avaluar el desplegament del primer any del Pla Estratègica en el seu àmbit d’actuació. Aquesta línia estratègica vol fer avançar Mollet com a ciutat cívica i educadora a través d’un model de convivència més formada i responsable, amb un alt sentiment d’identitat i pertinença al municipi. La línia estratègica compta amb un desenvolupament de 50 projectes que la comissió ha d’impulsar.

Els membres de la comissió d’impuls van valorar positivament el desplegament general dels cinc objectius de la línia estratègica Ciutat Cívica i Educadora, tot i que cal continuar impulsant-los. S'fa destacat l’esforç en donar a conèixer la ciutat i la seva oferta a través de les noves tecnologies i l’avanç en la identificació de la ciutadania amb Mollet, a través d'elements com el menhir. també s'ha decidit treballar per potenciar una major projecció exterior de les grans cites i aparadors de la ciutat, com la Fira d’Artesans i la Mostra de Titelles.

La Comissió d’Impuls Ciutat Cívica i Educadora està formada per aura Arnau, professora universitària de Ciències de l’Educació de la UAB; Francisco Amaya, primer Síndic Personer de la ciutat i activista en diferents entitats socials; Marta Garreta, col•leccionista, galerista i experta en temes culturals; Jordi Monserdà, creador de la companyia Galiot Teatre i coordinador de la Mostra de Titelles de Mollet; i Mercè Pérez, regidora coordinadora de l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament. El director del Pla Estratègic, Raúl D. González, també va participar en la reunió.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès