Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els serveis socials i l'ocupació, eixos del pressupost municipal

13/02/2012

Economia

El govern treballa en l'elaboració del pressupost 2012 amb la intenció de presentar-lo al Ple a finals de mes.

Aquesta setmana, s’enllestirà un primer document que es presentarà a la resta de grups municipals per buscar suports de cara a la seva aprovació. Es preveu presentar-lo en el Ple del mes de febrer.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha explicat clarament els objectius bàsics amb els quals el seu govern està elaborant la proposta de pressupost municipal 2012. Aquests criteris no perden de vista la difícil situació econòmica que estem patint:

1. Austeritat. Serà un pressupost auster i realista, d’acord amb la situació econòmica actual.

2. Contenció absoluta en totes les despeses ordinàries de l’Ajuntament; també en el capítol referent al personal municipal, amb mesures com, per exemple, la no substitució de baixes voluntàries o jubilacions.

3. Manteniment dels recursos destinats a Serveis Socials, o incrementar-los sempre que sigui possible. La situació econòmica i social obliga a l’Ajuntament a no descuidar les persones més desafavorides.

4. Promoció econòmica i ocupació: el govern prioritzarà totes les accions destinades a crear noves activitats i generar llocs de treball. Es marca l’objectiu de formalitzar 500 contractes nous de treball, com s’ha assolit en el 2011.

En aquest context, el govern ja anunciat que les inversions quedaran en un segon pla, tot i que no aturades. Així, per exemple, continuaran les inversions previstes en la Llei de barris per millorar el barri de la Plana Lledó.

L’alcalde Josep Monràs ha declarat que el govern treballarà per buscar suports dels diferents grups municipals a l’oposició i ha expressat la seva voluntat d’aconseguir un govern fort i estable, ja que considera que és el millor per a la ciutat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès