Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Es constitueix a Mollet el grup de Recerca i Innovació B-30

10/02/2012

Economia

La reunió ha acollit una quarantena de persones representants dels municipis, empreses, entitats, universitats i centres de recerca que treballen per enfortir l’Eix de la B-30.

Es constitueix a Mollet el grup de Recerca i Innovació B-30
Reunió a la Sala de Plens de l'Ajuntament

La trobada d’avui ha estat presidida per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, el qual va ser l’impulsor de la creació de tres àmbits d’estudi i debat, un dels quals el de Recerca i Innovació. El tinent d’alcalde d’Urbanisme de Sabadell, Joan Manau, ha fet la introducció de l’àmbit i Jordi Marquet, director del Parc de Recerca UAB, ha pronunciat una ponència.

L’alcalde Josep Monràs ha destacat que la recerca i la innovació són elements imprescindibles per al futur de l’eix B-30, ja que són generadors de noves oportunitats de negoci i, per tant, d’ocupació, fins i tot en situacions econòmiques adverses. Segons ha dit Josep Monràs, la recerca i la innovació han de convertir l’eix B-30 en un pol d’atracció de noves inversions en el futur.

En la seva intervenció, Joan Manau ha explicat que el model econòmic a seguir és el que està basat en la indústria com a generadora d’activitat i de llocs de treball; mentre que l’economia financera ha d’estar al servei d’aquesta, i no a l’inrevés, com s’està produint darrerament.

El director del Parc de Recerca UAB, Jordi Marquet, ha explicat les potencialitats del territori de la B-30 en recerca i innovació. Ha explicat que és un àmbit amb moltes empreses innovadores, centres de recerca i centres educatius molt potents, fet que cal explotar al màxim, tal com està aconseguint l’Eix de la B-30 amb el suport de les administracions locals que en formen part.

Els municipis que conformen l’àmbit de la B-30 són: Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, el Papiol, Granollers, la Roca del Vallès, Martorell, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa, Vilanova del Vallès.


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès