Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Fira de Sant Ponç de Mollet compleix 40 anys i torna a la Rambla

11/05/2022

Benestar Social

El dijous 12 de maig al matí se celebrarà la tradicional Fira de Sant Ponç que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). La fira omplirà la Rambla de parades amb productes elaborats per les persones usuàries de l’Institut després de dos anys en format virtual per la pandèmia.

La Fira de Sant Ponç de Mollet del Vallès arriba a la 40a edició i omplirà la Rambla de la ciutat amb parades de pans de pessic, pastissos púdings, magdalenes, mel, infusions, herbes de cuina, olis aromatitzats, plantes, manualitats, bijuteria...

Són productes elaborats pels usuaris i usuàries del Centre Ocupacional del Bosc, de l’Escola d’Educació Especial Can Vila i de la Residència i Centre de Dia La Vinyota. Per primera vegada hi haurà una parada del Centre Especial de Treball Taller Alborada. Una altra novetat és que s’oferirà una nova Dona d’Aigua per recordar i homenatjar la Montse Tarrés, directora de l’IMSD, que va morir a finals de l’any passat.

La regidora de Serveis Socials, Ana Maria Díaz, ha recordat que la Fira de Sant Ponç “mostra el compromís de l’Ajuntament de Mollet en la integració de les persones amb discapacitat i per la defensa dels seus drets”. I ha afegitque “la Fira de Sant Ponç d’aquest any és molt especial perquè els nois noies podran tornar a tenir contacte directe amb els molletans i les molletanes que sabem que esperen la Fira i els productes amb molta il·lusió.”

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès