Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Neix a Mollet el primer nadó català del 2012

02/01/2012

Actualitat

El primer nadó de Catalunya d’aquest any 2012 es diu Diana i va néixer a Mollet quan sonava la segona campanada. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, juntament amb el conseller de salut, Boi Ruiz, van visitar la família a l’Hospital de Mollet.

Neix a Mollet el primer nadó català del 2012
Diana Sellan, el primer nadó català del 2012

Ahir al migdia l’alcalde de Mollet, Josep Monràs i el conseller de Salut, Boi Ruiz, van conèixer la Diana, la primera catalana de l’any 2012. A la visita van estar acompanyats pel director de l’Hospital de Mollet, Jaume Duran, el president del Patronat de la Fundació Sanitària de Mollet, Martí Fabré i l’equip mèdic.

Diana Sellan va néixer a l’Hospital de Mollet amb un pes de poc més de 3,200 quilos i 48,5 cm d’alçada en un part natural sense complicacions. La criatura va treure el cap amb la primera campanada de mitjanit i tant la mare com la nena es troben en perfecte estat de salut. Els pares de la nena, David Sellan i Erika Pérez, són equatorians i van arribar a Catalunya fa nou anys. Des de fa uns mesos viuen a Mollet (Can Borrell) amb un altre fill de 2 anys, el Daniel.

El naixement de la primera catalana del 2012 va tenir lloc al servei de ginecologia de l’Hospital de Mollet que va ser recentment guardonat amb el premi  Hospitals TOP 20 que reconeix la qualitat dels vint millors centres hospitalaris de l’estat espanyol.

La Diana és el primer nadó nascut a Catalunya l’any 2012 i, per les informacions que disposa el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya tot apunta que també ha estat el primer nadó de l’estat espanyol.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès