Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet es prepara per donar la benvinguda al 2012

29/12/2011

Cultura

Per donar la benvinguda a l’Any Nou, a Mollet se celebren dues revetlles populars amb música i ball.

L'Home dels Nassos
Abans de celebrar el Cap d’Any, cal acomiadar l’any 2011. Per fer-ho és tradició que vingui l’Home dels Nassos, un personatge de la tradició oral popular que té tants nassos com dies té l’any. Per això, el dissabte 31 de desembre, a les 12 del migdia, l’Home dels Nassos visitarà la ciutat amb un espectacle d’animació infantil que es farà a la plaça de Catalunya.

Un cop tothom hagi sopat i rebut l’any 2012 amb el tradicional raïm de la sort, a Mollet se celebren dues revetlles populars amb música i ball:

Revetlla de l’Associació de Balls de Saló
Se celebra al Mercat Vell a partir de 2/4 d’1 de la matinada i hi haurà la música del Duo Tempo per ballar fins ben entrada la nit. L’aforament és limitat i les entrades tenen un preu de 15 euros.

Revetlla popular de Morats i Torrats
Les colles de la Festa Major també s’encarreguen d’organitzar la revetlla de Cap d’Any, en aquest cas al Pavelló de Riera Seca, a partir de la 1 de la matinada. Per ballar sense parar, hi haurà l’animació musical del DJ Nostromo Beer Brothers. L’aforament també es limitat i cal comprar entrades anticipades (dijous 29, de 18 a 20 h, al Pavelló).

Concert d’Any Nou
El primer dia de l’any, és tradició el Concert d’Any Nou que a Mollet ofereix la Banda de Joves Músics. El concert serà a Can Gomà a les 6 de la tarda i les entrades ja es poden adquirir al preu de 5 euros (punt de venda: plaça de Catalunya, de 6 a 8 del vespre).
 


Enllaços relacionats

Programació de Nadal 2011-2012

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès