Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Canvis en el bus urbà per equilibrar servei i cost

29/12/2011

Mobilitat

A partir de gener, el bus urbà reordenarà els horaris per tal d'equilibrar servei/cost i reduir despesa innecessària.

En el context de crisi actual, l’Ajuntament de Mollet opta per reorganitzar el servei de bus urbà amb l’objectiu de trobar el millor equilibri entre cost i qualitat. La reorganització, que començarà a aplicar-se al gener, permetrà estalviar més de 87.000 €.

Per tal de reorganitzar els horaris del bus urbà, l’Ajuntament ha fet un estudi sobre el seu ús entre els mesos de setembre i novembre per detectar els trajectes utilitzats per la ciutadania. A partir del gener, es reordenaran els horaris del bus per evitar que es donin situacions en què el vehicle pot arribar a circular amb menys de 6 passatgers per trajecte o, fins i tot, vagi buit.

L’Ajuntament de Mollet aposta fermament pel servei de bus urbà, que és un dels més ben valorats per la ciutadania, i per aquest motiu en les darreres setmanes ha posat en circulació dos nous autobusos que són més llargs i tenen capacitat per a més viatgers. Aquesta mesura permetrà reordenar els horaris per aconseguir major eficiència i evitar els trajectes amb menys passatgers.

Amb el pla de racionalització, l’Ajuntament s’estalviarà 87.267 euros, ja que s’aconsegueix reduir el cost anual del servei en un 13,8% amb el mínim d’afectació per a la ciutadania, que podrà continuar disposant d’un servei de bus urbà de dilluns a dissabte.

Canvis en l’horari del bus urbà
- De dilluns a divendres, es deixaran de fer els dos darrers trajectes de la nit, a les 21.50 i les 22.06h, i els dos darrers trajectes del bus de reforç, 17.34 i les 18.10 h.

- En l’horari de dissabte: els 2 primers del matí i els 2 últims de la nit.

- El servei de diumenge deixarà de prestar-se, ja que la mitjana de viatgers en tot el dia no arriba a les 6 persones per trajecte.

El nou horari entrarà en vigor el dilluns 2 de gener. L'1 DE GENER, en ser diumenge, EL BUS URBÀ NO CIRCULARÀ.


Documents relacionats

Document Horari del bus urbà a partir 2 DE GENER 2012 (44 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès