Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Juguem al mercat, espai lúdic per a infants

27/12/2011

Joventut

El Mercat Vell i La Marineta es converteixen aquesta setmana en espais de jocs per als més menuts de la ciutat de la mà dels espalis i l'Ajuntament.

Repetint l’èxit d’anys anteriors, els esplais Tuareg, Xivarri i Mijac i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament organitzen l’espai de jocs i tallers Juguem al Mercat!, perquè els infants passin els dies de vacances escolars compartir jocs i aprenent.

Juguem el Mercat vol ser un espai lúdic perquè els nens i nenes de 3 a 12 anys passin entretinguts els dies de les vacances escolars que són laborables. Enguany, Juguem al Mercat es farà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i, com és habitual, es faran dos tallers diferenciats segons l’edat dels infants. Al Mercat Vell, per a nens i nenes de 6 a 12 anys, i al Centre Cultural La Marineta, per a la quitxalla de 3 i 5 anys.

Horari
Matí - de 10 a 13.30 h
Tarda - de 16 a 19.30 h

Com ja han fet en els darrers dos anys, els Castellers de Mollet se sumen a la iniciativa amb la organització d’un taller de castells.

Nadal infantil al Museu
A la ciutat, també s’organitzen altres tallers i activitats infantils relacionades amb el Nadal. Un exemple és el Museu Municipal Joan Abelló que els divendres 23 i 30 de desembre, de 5 a 8 de la tarda, organitza dos tallers infantils amb el títol Nadal al Museu.

A banda d’aquests tallers, també trobareu activitat infantils de Nadal als centres cívics, la biblioteca i les que organitzen diverses entitats de la ciutat, com el Cagatió, els Pastorrats o el Carter Reial. Consulteu-les a la programació de Nadal a Mollet (www.molletvalles.cat).
 


Documents relacionats

Document Cartell de Juguem al Mercat (1.2 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès