Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet Comerç us convida a pujar al Trenet de Nadal

23/12/2011

Comerç

El trenet circularà fins el proper 4 de gener en horari de matí i tarda. El punt de sortida és el Mercat Municipal i el trajecte té diferents parades i recorreguts.

La Federació de Comerciants Mollet Comerç ha engegat un any més aquesta iniciativa nadalenca que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mollet i que té per objectiu dinamitzar els carrers comercials de la ciutat. El trenet circularà fins el proper 4 de gener en horari de matí i tarda.

El Trenet de Nadal ja es va posar en marxa l’any passat, amb gran acceptació de públic, i per això els comerciants de Mollet Comerç tornen a repetir enguany la iniciativa.

Horari:
De 10.30 a 13.30 h
De 16.30 a 20.30 h

El Trenet de Nadal s’ha posat en marxa aquest dijous i circularà fins el proper 4 de gener (el dia 5 no circularà per no interferir en l’organització de la Cavalcada de Reis).

Excepcions en l’horari:
- Els dimarts, dia de mercat setmanal, el trenet no circularà durant el matí
- Els dies 24 i 31 de desembre circularà només en horari de matí
- Els dies 26 de desembre i 1 de gener, només per la tarda

El trenet farà dos recorreguts:
A: Sortida i arribada: plaça Major (davant Mercat Municipal); av. Llibertat, Berenguer III, Rafael de Casanovas, Via Ronda, Gaietà Vínzia, Jaume I (fins a la rotonda d'Enric Morera), Jaume I, av. Burgos, av. Badalona, av. Llibertat.

- B: Sortida i arribada: plaça Major (Mercat Municipal); av. Llibertat, rbla. Balmes, Anselm Clavé, rbla. Pompeu Fabra, Can Flaquer, DECATHLON, Teixidores, Enric Morera, rbla. Pompeu Fabra, Can Fàbregas, Berenguer III, av. Llibertat.

El preu del viatge en trenet és de 2 euros, tot i que, comprant a Mollet, també es podrà obtenir viatges gratuïts amb el Trenet de Nadal.

Establiments patrocinadors
A banda de la col•laboració de l’Ajuntament de Mollet, la Diputació de Barcelona i La Caixa, Mollet Comerç ha pogut engegar aquesta iniciativa gràcies també a les aportacions dels següents establiments patrocinadors:

- DECATHLON
- COCTEL
- MUEBLES CHACON
- JOIERIA FLAVIÀ LLOBET
- JOIERIA ISABEL MUÑOZ
- JOIERIA VENUS
- RESTAURANT LA GARNATXA
- HOTEL CATALAN
- HOTEL SIDORME
- TRASH
- PI TAPES
- CANT PRAT
- SALA DE STARS
- CA LA LEO
- MARISQUERIA HUELVA
 


Documents relacionats

Document Cartell del Trenet de Nadal (451 KB) - pdf

Enllaços relacionats

Veure vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès