Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

S’obre el termini per participar al 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022

02/11/2021

Cultura

Fins l’1 de desembre, totes aquelles persones que estiguin interessades en participar al 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022, ja podran enviar les seves obres. La convocatòria, tot un referent cultural a Mollet destinat a aquelles persones aficionades a aquesta disciplina, també serveix per començar a escalfar motors de cara a la Festa Major d’hivern, de la que el concurs és un dels seus esdeveniments més consolidats.

La inscripció al concurs és gratuïta i hi poden participar totes les persones aficionades a la fotografia que ho desitgin.

Cada participant pot enviar fins a un màxim de tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat premiades en d’altres concursos i que no s’hagin presentat anteriorment a aquest.

Pel que fa el format, s’admeten tant en digital com analògic.

En aquesta edició, les categories són “Mollet” i “Lliure”. 

Inscripció i participació

Cada participant ha d’enviar les seves fotografies a l’adreça electrònica cclamarineta@molletvalles.cat , juntament amb el full d’inscripció que trobarà al web municipal de l’Ajuntament de Mollet del Vallès www.molletvalles.cat  a l’apartat Concurs de Fotografia Sant Vicenç 2022.

L’arxiu amb cada fotografia ha de tenir format JPG i el nom de l’arxiu ha de ser el títol de la foto.

El veredicte es farà públic el 14 de gener de 2022, a les 19 h, al Centre Cultural La Marineta.

Categories i premis

MOLLET

  • Primer premi: 300 € i diploma
  • Segon premi: 200 € i diploma
  • Tercer premi:150 € i diploma

LLIURE

  • Premi únic: 250 € i diploma

 

Segons ha explicat la regidora de Cultura, Mercè Pérez, “després que les circumstàncies de l’any passat ens portessin a modificar els premis, enguany tornem a una certa normalitat amb la il·lusió de deixar enrere tot el que hem passat i amb l’esperança que el concurs, un dels emblemes culturals de la nostra ciutat, segueixi sent un èxit de participació, i amb aquets objectiu, animo a tots els amants d’aquesta disciplina a participar-hi”

Podeu consultar totes les bases a www.molletvalles.cat 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès