Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Reconeixement a Carles Codina i Andreu Llargués

22/12/2011

Acció Institucional

L'alcalde ha rebut als dos mestres artesans, joier i flequer, per felicitar-los pels seus recents mèrits.

Carles Codina, distingit amb el diploma de Mestre artesà
Carles Codina i Armengol és joier i ha estat distingit amb aquest diploma de la Generalitat de Catalunya per la seva llarga trajectòria en formació i la seva contínua col•laboració amb organismes i entitats en la recerca, el disseny i la formació en el món de la joieria artística.

La tasca de Codina s’ha desenvolupat sobretot en el camp de la formació a l’Escola Massana. També ha publicat 7 llibres específics sobre diferents aspectes de la joieria artística i ha participat en nombroses ponències arreu d’Europa. A Mollet, Codina ha col•laborat amb l’Ajuntament realitzant el disseny de la medalla de la ciutat, la distinció amb la qual es reconeix els molletans il•lustres.

Carles Codina s’ha mostrat molt content amb el reconeixement rebut com a mestre artesà, però també pel fet que l’Ajuntament del seu municipi el feliciti i reconegui públicament.

Andreu Llargués, Medalla al Treball President Macià
Les Medalles al treball President Macià són un reconeixement als treballadors, treballadores, empreses i entitats que s’han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball.

En la trobada amb l’alcalde, Llargués s’ha mostrat molt emocionat amb el reconeixement a nivell local, ja que, com ha assegurat, “com a molletà, el més apreciat és el reconeixement de la teva ciutat. A casa sempre és a casa”. Llargués també ha explicat que els diferents reconeixements que ha rebut recentment els dedica a tota la professió i que vol que serveixin per donar més visibilitat a la seva reivindicació per un pa de qualitat.

Andreu Llargués comença la seva activitat professional com a forner al capdavant del negoci familiar, a Mollet. El 1993 és nomenat president del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, càrrec que aconsegueix gràcies a la qualitat del seu treball i a la seva defensa pels drets i dels interessos de la tasca dels forners. El 1996 es vincula a la  Unió Internacional de Fleca i Fleca-pastisseria (UIB ), des d’on porta a terme la lluita per promoure els interessos del sector. Ha estat escollit Forner Mundial de l’Any 2012 per la Unió Internacional de Fleca i Fleca-pastisseria (UIB), entitat que agrupa professionals d’arreu del món.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès