Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

EMFO contractarà 62 persones a l'atur per mitjà de plans d'ocupació

21/12/2011

Ocupació

L'Empresa municipal ja ha començat els processos de selecció. Els plans combinen formació i ocupació per a aturats/des.

Aquesta setmana, la Generalitat de Catalunya ha atorgat els Plans d’Ocupació per al període 2011-2012. A Mollet, a través de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), es desenvoluparan 4 projectes, amb un total de 36 places, més un projecte de Treball als barris, que contempla 26 places més.

Els plans d’ocupació són programes per a persones en situació d’atur que combinen la formació i l’ocupació obligatòria. L’objectiu és promoure la contractació laboral de persones a l’atur per a la realització d’actuacions temporals i d’interès general i social.

En la convocatòria de Pla d’Ocupació 2011-2012, la Generalitat ha atorgat a EMFO quatre projectes, amb un total de 36 places, centrats en sectors estratègics, emergents o innovadors. Els projectes s’iniciaran el proper 30 de desembre i tenen una durada de 6 mesos. Els 4 projectes són:
- Millora de centres educatius, de serveis socials, sanitaris, culturals o esportius
- Digitalització de documentació del programa de convivència 
- Implementació de l’administració
- Digitalització de documents

A més, per al mateix període 2011-2012, la Generalitat també ha atorgat a Mollet un taller ocupacional (10 places) i 16 places de pla d’ocupació dins el Projecte Treball als barris. Per això, EMFO podrà oferir un total de 62 places perquè persones aturades tinguin l’oportunitat de formar-se i treballar.

Dimarts mateix, EMFO va iniciar els processos de selecció per participar en algun dels plans d’ocupació. Aquests plans estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i en poden ser beneficiàries les persones inscrites a les oficines de treball com a demandants d’ocupació en situació d’atur.

 


Per a més informació

Web d'EMFO

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès