Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Un any més, l’Ajuntament de Mollet col·labora en el Brain Film Fest, festival de cinema sobre el cervell

28/09/2020

Cultura

De l’1 al 3 d’octubre tindrà lloc l’edició 2020 del Brain Film Fest, després que s’hagués d’ajornar el passat mes de març arran de la Covid-19. El cervell és el protagonista d’aquest festival que inclou la desena edició del Premi Solé Tura i que està organitzat per la Fundació Pasqual Maragall, la Fundació Uszheimer i Minimal Films, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet.

L’origen d’aquest festival el trobem l’any 2009 quan la Fundació Uszheimer, juntament amb la família Solé Tura, va crear el Premi Jordi Solé Tura per sensibilitzar, conscienciar i donar un major valor a l’acte de viure i conviure amb les malalties neurodegeneratives.

De mica en mica s’ha anat obrint l’abast del premi a totes les obres que donen a conèixer diferents aspectes del cervell, tant les seves meravelloses capacitats com les malalties i condicions que l’amenacen, i també s’ha anat ampliant la durada fins a convertir-se en un festival de cinema temàtic de referència internacional que integra projeccions, xerrades i tallers.

En el marc del festival, que tindrà lloc al CCB amb un aforament molt reduït, s’atorgarà el desè Premi Solé Tura per a documentals de nova creació al voltant de malalties del cervell. El premi és un homenatge al polític molletà que va patir Alzheimer en els darrers anys de la seva vida. L’Ajuntament de Mollet dóna suport a aquest certamen des dels seus inicis a través del Centre Jordi Solé Tura per la Democràcia, que té per objectiu difondre la figura i la tasca política i intel·lectual del polític molletà.

 

Més informació a www.brainfilmfest.com

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès