Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Es presenta un nou servei de venda online del Mercat Municipal

20/07/2020

Comerç

Representants del Mercat Municipal i l’Ajuntament de Mollet han presentat aquest dilluns un nou servei de venda online que es posarà en marxa a partir de l’1 d’agost. Amb aquesta iniciativa s’amplia la iniciativa que ja havia implementat el Mercat Municipal d’encàrrecs per telèfon i per WhatsApp.

A partir de l’1 d'agost qualsevol persona podrà comprar a través de la pàgina web https://mercatmollet.aprop.online  els productes del mercat i rebre’ls a còmodament a casa.

La plataforma de venda permet comprar tots els productes a la mateixa parada o a diverses, personalitzar la compra indicant com es vol rebre el producte (per exemple tallat o embassat d’una determinada manera) i rebre totes les compres juntes a casa seva. També permet fer la compra directament i es podrà rebre els productes. L’enviament es farà, en un inici, de dimarts a dissabte i arribarà també a diversos municipis de la comarca.

Per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, “estem parlant d’un servei essencial que s’ha mantingut obert i al peu del canó en aquest període tant complicat”. Monràs també ha volgut “felicitar als i a les paradistes per aquesta iniciativa i especialment per la seva professionalitat i la feina feta durant aquest període que estem vivint, ja que més enllà de la funció comercial i econòmica també han fet funció social encomiable”

Marc Coromines, membre de la Junta de paradistes del Mercat Municipal: “És una plataforma senzilla i intuïtiva que ens permetrà apropar-nos a nous clients, ampliar l’horari del Mercat Municipal per facilitar que les persones puguin comprar productes frescos i de qualitat i alhora adaptar el Mercat Municipal a noves tècniques de venda. Hi ha molts pocs mercats de Catalunya que tinguin una iniciativa com la que avui presentem”

Per Ivette Prat, membre de la Junta de paradistes del Mercat Municipal: ”A la plataforma ara mateix tenim carregats més de 2.000 productes de les 41 parades del Mercat Municipal, que quan la persona els va a comprar els pot personalitzar, el que dona un valor afegit a la compra que es fa al Mercat Municipal de Mollet. Els i les paradistes estem molt il·lusionats en el projecte i creiem que serà molt positiu perquè el Mercat Municipal de Mollet té molt potencial i uns productes de molt bona qualitat”

De la seva banda, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, també ha agraït als professionals del mercat la feina que estan fent “en aquests moments tant difícils” afegint que “amb aquesta iniciativa, el que fa el mercat també és mirar cap al futur i obrir-se a nous consumidors potencials”


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès