Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El proper dimarts 30 de juny torna el mercat setmanal de parades no alimentàries a l'Avinguda Rabassaires

27/06/2020

Comerç

Ja hi ha una nova ubicació per a la tornada, amb seguretat, del mercat de venda no sedentària del sector no alimentari a Mollet. Davant l'actual situació de pandèmia i amb la voluntat de minimitzar el risc de contagi pel virus i per protegir, tant els marxants com totes les ciutadanes i ciutadans, la nova ubicació provisional serà a l'Avinguda Rabassaires, carrer paral·lel a l'espai comercial de la Riera Seca. Allà s'establiran totes les mesures organitzatives necessàries per garantir la protecció individual i col·lectiva de tothom.

Es tracta d'un mercat gran, amb moltes parades, fet que ha dificultat la seva tornada a la nostra ciutat. Més, tenint en compte que a Mollet la incidència de la Covid-19 ha estat superior a la mitjana.

Davant aquesta situació, s'ha prioritzat, també pel que fa al mercat de venda no sedentària, la seguretat tant dels paradistes com dels usuaris i usuàries.

L'activitat es reiniciarà el proper dimarts 30 de juny amb el 50% de les parades del tèxtil, roba i parament de la llar, i a partir del dimarts 14 de juliol, ja s'hi podran incorporar la totalitat dels marxants a Mollet del Vallès.

A partir d'aquest dilluns dia 29 de juny es contactarà amb tots i cadascun dels paradistes per indicar en quina ubicació en concret els hi correspon muntar la parada durant el dimarts dia 30 de juny. 

També se'ls facilitarà el Protocol de seguretat i higiene mercat de venda no sedentària de Mollet del Vallès, sector Av Rabassaires, document que recull les condicions de reobertura al públic per al mercat de venda no sedentària en el municipi, per evitar el risc de propagació del virus i garantir la màxima seguretat tant dels marxants, com del conjunt de ciutadans i ciutadanes.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès