Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament es torna a reunir amb els paradistes del sector tèxtil del mercat setmanal

16/06/2020

Comerç

El consistori molletà es va reunir ahir i també aquest matí amb els representants del sector tèxtil de l’Associació de paradistes de Mollet del Vallès i l’Associació de marxants de les comarques barcelonines per informar-los de com avancen les mesures de seguretat per prevenir la Covid-19 i fer un intercanvi d’impressions i visions per tal de reemprendre el sector tèxtil del mercat.

Com ja se’ls va informar a la reunió d’ahir, l’Ajuntament vol garantir que hi hagi totes les mesures i controls de seguretat i de distància establerts per l’autoritat sanitària per aquesta activitat de pública concurrència en la reobertura de les parades del sector tèxtil i està buscant solucions que puguin complir amb aquestes mesures. Recordem que Mollet és un dels municipis on hi ha hagut més afectats pel coronavirus i que cal tenir en compte que el mercat setmanal de Mollet és un mercat molt gran en dimensions i nombre de parades.

El consistori molletà informa que ja s’han fet 3 reunions presencials amb representants del sector tèxtil. Les converses continuaran els propers dies per tal que estiguin informats i conèixer les seves opinions. La regidora de Comerç, Mercè Pérez, vol agrair “la comprensió i la predisposició al diàleg dels i les paradistes del mercat setmanal, així com la voluntat de l’Ajuntament de reemprendre el sector tèxtil el més aviat possible, sempre, això sí, garantint la seguretat tant de les persones paradistes com de la clientela”.  

L’Ajuntament subratlla que en tot moment s’ha mantingut comunicació amb els i les paradistes i que ha fet arribar tota la informació d’interès pel col·lectiu del mercat via correu electrònic i via Telegram de manera constant, alhora que comunica que aquestes reunions estan servint per creart ponts de diàleg amb els representants del sector.

 Avui dimarts, el 100% dels paradistes del sector alimentari del mercat setmanal de Mollet del Vallès han tornat a posar en marxa les seves parades a l’avinguda de la Llibertat, amb total normalitat, després de l’aturada provocada per l’alerta sanitària i amb totes la mesures de seguretat que marquen les autoritats.

 

 

Informació necessària

 Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

     Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

     Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Atenció ciutadana

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i Oficina d’Atenció al Consumidor (OMIC). Es pot demanar cita prèvia de forma telemàtica a https://molletvalles.simplybook.it/,  o a través del telèfon 93 571 95 05

 Serveis Socials Municipals,  Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP i Servei d’Atenció i Informació a les Dones (SIAD). Es pot demanar cita prèvia trucant als telèfons:

 

-       Centre Cívic l´Era  93 570 09 08

-       CIRD Joana Barcala  93 570 77 47

-       CDIAP  93 570 49 22

-       SIAD 93 570 77 47

 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès