Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El projecte de la B30 fa un pas endavant

11/10/2011

Economia

Mollet forma part de l'eix de la B30, format per empreses, universitats, ajuntaments, etc, que aposten per crear un gran espai econòmic a l’entorn de la B-30.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha estat l’encarregat d’exposar l’estratègia de desenvolupament del projecte B30, en la reunió de treball dels municipis i organismes que en formen part, celebrada aquest dilluns a Martorell.

L’estratègia de desenvolupament del projecte B30 passa per tres línies d’actuació. En primer lloc, es crearan tres grups de treball per continuar avançant en la consolidació de l’eix de la B30: un grup de formació, un altre d’infraestructures i un  darrer d’innovació i recerca. Tots tres grups treballaran de manera coordinada per construir un discurs i una actuació conjunta.

També forma part de l’estratègia de desenvolupament de l’eix de la B30 la redacció d’un Pla director de la B30 per potenciar la zona industrial i tecnològica d'aquest àmbit i posicionar-la com una de les regions industrials amb més potencial innovador del sud d’Europa. Per últim, també s’emprendrà la redacció d’uns estatuts que donin cobertura i garanteixin la governabilitat del projecte de la B30. En aquest sentit, s’ha constituït ja una comissió gestora, de la qual Mollet del Vallès en forma part.

A proposta de l’alcalde Josep Monràs, s’ha decidit celebrar la propera reunió de treball del projecte B30 a Mollet del Vallès. La data encara està per determinar.

Suport al corredor ferroviari mediterrani
Els municipis que formen part de l’eix de la B30 han signat una declaració en suport del corredor ferroviari mediterrani, per la importància i la transcendència que té, no només per als ports de la façana mediterrània, sinó també per al conjunt de l’economia de l’estat espanyol.

Municipis B30
L'àmbit B-30 el formen ajuntaments, patronats i empreses, sindicats, cambres de comerç, universitats, centres de recerca i parcs tecnològics dels municipis de Martorell, Castellbisbal, el Papiol, Rubí, Sant Quirze del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Barberà del Vallès, Badia, Castellar del Vallès, Sabadell, Polinyà, Terrassa, Santa Perpètua de la Mogoda, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, Granollers i la Roca del Vallès.


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès