Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Donació al Casal Obert gràcies a la targeta Mollet Comerç

07/10/2011

Comerç

La Federació de Comerç de Mollet i “la Caixa” han donat 5.000 euros al servei municipal Casal Obert, provinents de les compres fetes amb la targeta Mollet Comerç.

La Federació de Comerç i Serveis de Mollet i “la Caixa” han decidit donar un  percentatge de les compres efectuades durant l’any al servei municipal del Casal Obert. Gràcies a les compres fetes per les persones que ja tenen la targeta Mollet Comerç, i gràcies al compromís dels comerços adherits a la Federació de Comerç i Serveis de Mollet, s’ha pogut assolir un gran èxit en la campanya: s’han donat 5.000 € al Casal Obert, que es destinaran a la compra de material divers.

L’acte de lliurament ha tingut lloc aquest migdia a les instal•lacions del casal Obert i ha comptat amb la presència del president de la Federació de Comerç i Serveis, Vicenç Pascual, el Director de l’Àrea de Negoci de “la Caixa” al Vallès Sud, Josep Maria Mauri, la regidora de Serveis Socials, Ana Díaz i la regidora de Comerç, Mercè Pérez.

Aquesta és la segona donació solidària que la Federació de Comerç i "la Caixa" fan gràcies a l'ús de la targeta Mollet Comerç. la primera donació va ser per al menjador social.

El Casal Obert és un espai adreçat als infants que necessiten suport en l’educació, el creixement personal i habilitats per a la vida. Aquest servei es planteja com un espai de trobada i de relació per als infants i les seves famílies. El servei compta amb un total de 60 places diferenciades en franges d’edat, petits, mitjans, grans i també un grup específic de famílies. El curs passat el servei va atendre un total de 80 nens i nenes.

Targeta gratuïta
La Targeta Mollet Comerç està exempta de quotes d’alta i manteniment. A més, la renovació també és gratuïta. Per utilitzar-la, el client no ha de canviar de banc, ja que pot domiciliar-la a la seva entitat financera.

La Targeta Mollet Comerç permet disposar d’efectiu en qualsevol caixer de “la Caixa”. A més, el client pot escollir la forma de pagament sense canviar de targeta (crèdit, dèbit o pagament ajornat).
 


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès