Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El reconegut saxofonista Dani Pérez arriba a Mollet amb un concert i una màsterclass

14/01/2020

Cultura

La Big Dani Pérez presentarà el seu espectacle Saxplosion el 17 de gener, a les 21 h, al Mercat Vell. Abans, a les 17.30 h, l’artista oferirà una màsterclass al Centre Cultural La Marineta. Aquestes activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Mollet i per l’Associació Musical Pau Casals, amb motiu del 30è aniversari de l’entitat.

Saxplosion és una barreja de R&B i Soul, en què el saxo i la veu de Dani Pérez, juntament amb una secció de saxos i una base rítmica, donen forma a un còctel explosiu d’alt nivell. Dani Pérez va néixer a Barcelona l’any 1979 i ha tocat amb Los Rebeldes, de Carlos Segarra, Loquillo, Seguridad Social, La Frontera, Carl Perkins, Dale Hawkins, Billy Lee Reely o Koko Taylor.

Entrades ja a la venda

De manera anticipada costen 5€ i es poden adquirir a La Marineta (Plaça de l’Esglésa, 7), de 15.30 h a 21 h. El mateix dia del concert, si encara queden entrades, també valen 5€ i poden es comprar a les taquilles del Mercat Vell (Plaça Prat de la Riba, 6).

Abans del recital, Dani Pérez impartirà una màsterclass a La Marineta, que serà gratuïta per a les persones que tinguin l’entrada per al concert i per als socis de l’Associació Musical Pau Casals. Per a la resta de persones, la màsterclass costa 3€ i cal inscriure-s’hi a www.bit.ly/bigdani2020 donat que les places són limitades.

El concert i la màsterclass de Dani Pérez formen part del programa de difusió cultural Arts i Escena i són dels actes més destacats de la Festa Major d’hivern de Mollet, que va començar el 10 de gener. Podeu consultar tota la programació a www.molletvalles.cat

 


Cartells

Document Cartells (1.7 MB) - png

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès